Back On Track Hund - Dækken

Varenummer
991013
  •   Få gratis fragt

    Ved køb over 399,-

  •   Billig fragt

    Priser fra 29,-

  •   Opnå 5% i rabat

    Ved køb over 2.200,-

Dette kvalitets hundedækkenet er lavet af sort polyester stof, som både er vandafvisende og åndbart. Det er foret med Back on Tracks keramiske stof på indersiden og der er reflekser på begge sider af dækkenet. Det er muligt at justere dækkenet ved åbningen på bryst og i nakken for optimal pasform.Der er elastiske bånd til benene bagpå. Der er åbningen i nakken til hundesnoren og lynlås bagpå til halen i tilfælde af at halen vender opad.

Størrelse: Mål ryggen fra nakke/halsbånd til halerod. Størrelserne er angivet i det mål. Hvis din hunds længde ligger midt imellem vælges den laveste længe. Ellers ring 2383 7103

Back on Tracks produkter er alle fremstillet af funktionelle tekstiler med varmereflekterende egenskaber. Tekstilet er en synergi mellem gamle kinesiske erfaringer og moderne videnskabelig tekstil teknologi.Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler ind i trådene. Egenskaben hos de keramiske partikler er at når de bliver varmet op af kropsvarmen, bliver disse stråler reflekteret tilbage til kroppen. Varmen som på denne måde bliver reflekteret, er en langbølge varmestråling, som også er kendt som langbølge infrarød stråling. Det er velkendt og dokumenteret, at langbølge infrarød varmestråling øger blodcirkulationen. Den øgede blodcirkulation i vævet medvirker til at lindre muskelspændinger og til at forbedre ydeevnen. En vigtig egenskab er den skadeforebyggende effekt du får, når produktet bruges til træning og konkurrence. Niveauet for varmestråling og dens bølgelængde undersøges i hvert parti for at sikre den højeste produktkvalitet. Disse undersøgelser er gennemført på det nationale institut for meteorologi i Beijing.