Kattebolde

Er din kat en naturlig jæger, eller elsker den bare at lege med legetøj? Kattelegetøj er enormt vigtigt for din kats trivsel, da de har godt af at blive aktiveret. Der findes mange forskellige former for kattelegetøj, og et af disse er kattebolde. Kattebolde kan være det helt rigtige legetøj til din kat – uanset om den træner sit jagtinstinkt, eller om du har en indekat, der trænger til aktivering – da det kan underholde i lang tid. Det er både sjovt for dig og din kat!

Hos DollarDog forhandler vi kvalitetslegetøj til katte. Vi forhandler interaktive kattebolde i mange forskellige farver og materialer, og vores bolde findes både med fjer og raslelyd. Tag et kig på vores sortiment nedenfor, og find din favorit.

Læs mere Read Less

11 varer

Faldende orden
pr. side

Kattebolde er god aktivering

Det er vigtigt at aktivere din kat. Det gælder særligt, hvis du har en indekat, eller hvis du har en alenekat. Din kat trives nemlig bedst, når den får lov til at handle på dens naturlige instinkter: at jage og fange bytte samt at kradse i ting. Du kan komme to af disse behov til livs ved at anskaffe kattebolde til din kat.

Når boldene triller hen over dit stuegulv, handler din kat på dens naturlige instinkt ved at jage bolden gennem rummet. Det kan være til stor underholdning for både dig og din kat! Selvom du har en voksen kat, der ikke længere er legesyg på samme måde, som en killing er, er det stadig enormt vigtigt, at du faciliterer aktivering gennem leg. Når din kat får lov til at lege, trives den bedre, og så får du en gladere kat, der laver mindre ballade – det kalder vi en win-win!

Kattelegetøj til enhver kats smag

Selvom vi går under navnet DollarDog, har vi også alt nødvendigt til din kat. Du finder bl.a. et kæmpestort sortiment af kattelegetøj, så din kat kan jage plysmus, bolde eller noget helt tredje.

Vi har også et flot sortiment af drillepinde til katte, som er en pind med fx en plyssnor, en fjerbold eller en pude for enden. Du kan nemt svinge pinden rundt på gulvet eller i luften, hvilket aktiverer din kats jagtinstinkt. Det får din kat til at ryste numsen, pupillerne udvides, og til sidst angribes byttet!

Ledte du ikke efter kattebolde, men i stedet legetøj, der kan fremme kattens mentale sundhed? Så tag et kig på vores sortiment af katteaktiveringslegetøj!

DollarDog har alt til katten

Hos DollarDog har vi indgående viden om kattens behov, instinkter og adfærd. Derfor ved vi med sikkerhed, at kattebolde er med til at fremme din kats mentale og fysiske sundhed. Din kat får en pokkers masse motion og stillet sit jagtbehov, og du får med stor sandsynlighed et godt grin.

Er der det mindste, du er i tvivl om omkring kattelegetøj, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det samme gælder, hvis du leder efter en helt særlig type kattebold eller noget helt andet kattelegetøj. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rette kattelegetøj til din kat.

Skriv en mail til os på [email protected] eller ring til os på +45 28 56 71 03. Vi sidder klar ved telefonen mellem kl. 11.00 og 16.00 på hverdage. Vi glæder os til at hjælpe dig!