Kronch

Sundt og velsmagende foder til hunde og katte fra Henne Pet Food
Henne Pet Food er kendt for deres dyrefoder af høj kvalitet til en overkommelig pris. Hos DollarDog har vi nøje udvalgt vores produktsortiment, så du sikres de bedste og mest effektive produkter til din hund eller kat. Med Henne Pet Food er dit kæledyr sikret et yderst næringsrigt måltid, som styrker hele kroppen og giver optimal energi.    

Dyrefoder rig på omega-3 og omga-6
Henne Pet Foods produkter er velsmagende og sunde fuldfoderprodukter lavet med frisk laks. Den friske laks sikrer en optimal tilføjelse af omega-3 og omega-6 fedtsyre. Igennem disse fedtkilder styrkes dit kæledyrs hud, pels og immunforsvar, samtidig med at risikoen for hjerte-kar sygdomme mindskes. I Henne Pet Foods kvalitetsprodukter er laks den primære proteinkilde. På denne måde sikres din hund eller kat alle de nødvendige aminosyrer, og de får et foderprodukt, der er let fordøjeligt og virker yderst mættende. Du vil opleve, at dit kæledyr har behov for mindre foder samt får mindre afføring.  
Ernæring til hele dagen
Henne Pet Food er afbalanceret i forhold til AAFCO-normerne, så din hund eller kats daglige ernæringsbehov dækkes. Samtlige produkter dækker dit kæledyrs nøjagtige behov for protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Foderet indeholder tilstrækkelige mængder lakseolie, så du ikke behøver at tilsætte yderligere olier til foderet.

Produkterne indeholder ingen konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsstoffer. Glæd din kat eller hund med sundt, mættende og velsmagende foder.
 
Læs mere Read Less

1 vare

Faldende orden
pr. side