Hundefoder - BARF tilskud

Rigtig hundemad og kvalitetshundefoder.

Ernæring er og bliver en mærkesag for os. Derfor forhandler vi kun det bedste af det bedste fra BARF. Vores madfilosofi går ganske enkelt ud på sund fornuft. Økologisk hvis muligt, helst ingen overflødige tilsætningsstoffer som salt, sukker, kornprodukter, soja eller gær. Så naturligt som muligt, hvorfor fodre eller give ”godbid”, som er fremstillet kunstigt, når man kan få tørret kallun, kyllingehalse, hønsefødder eller rå kødben. Det er noget både hunden og katten kan forstå.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 260

Faldende orden
Side
pr. side

BARF hundefoder

BARF står for Bones and Raw Food (ben og rå mad). BARF er kvalitets hundemad / hundefoder og godbidder til din hund. Vi er overbevist om at den rigtige måde at fodre din hund på er ved at anvende ”BARF” metoden. BARF fodrings metoden vil ubetinget give din hund mere energi og derved give din hund en bedre livskvalitet. BARF hundefoder styrker også din hunds immunforsvar og kan derfor afhjælpe/forebygge mange sygdomme. Hunde har ikke godt af at leve efter vores livsstil. Så vi anbefaler varmt BARF metoden. Denne metode giver hunden den rigtige kost med det rigtige fedt, samt olie indhold og hjælper derfor også til at forbedre din hunds led styrke.

Hundefoder i høj kvalitet

BARF hundefoder er en fornuftig og god måde at fodre eller forkæle din hund med rigtig hundemad. Vores koncept er, at din hund skal have lige så god mad og ernæring som du selv. Derfor er vores hundefoder kun produceret at rigtigt slagtekvæg. Det er det samme kvæg som bruges til mennesker og er derfor blevet tjekket af en dyrlæge. Som følge af denne proces er det hundefoder i højeste kvalitet og består udelukkende af det lækreste friske kød.

Køb lækkert og næringsrigt hundefoder hos DollarDog

Det er vores håb, at vi kan være med til at inspirere Danmarks hundeejere til, at når de giver deres hund en godbid eller forkæler dem med et måltid, så tænker de også på kvaliteten af netop de godbidder, hundefoder og hundemad som de tilbyder deres hund.

Herunder finder du et bredt udvalg af lækkert og næringsrigt hundefoder, hundegodbidder og godbidder, hundeguf og hunde guf.