Flexi

Hos DollarDog fører vi hele Flexis rulleliner-sortiment til hunde, hvor du har mulighed for at købe alle deres hundelineserier som New Classic, New Comfort, New Classic Design, Giant samt tilbehør som multibox og en LED-lygte. Flexi er et verdenskendt brand indenfor hundesnore med deres rulleliner, som garanterer dig som hundeejer et godt greb og maksimal kontrol – også selvom din hund er på 50 kg.

Det er vigtigt, at du ikke går ned på kvaliteten, når du skal vælge en rulleline til gåturen med din hund, hvis både du og hunden skal have en god oplevelse. Udforsk vores nedenstående udvalg af hundeliner fra Flexi, så du kan finde den rette til din hunds størrelse samt behov.

 

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

RULLELINER TIL HUNDE FRA ANERKENDTE FLEXI

En hundesnor er noget af det første, man som hundeejer skal investere i, når man ønsker at bringe en hund ind i familien. Og særligt her vil vi gerne fremhæve anerkendte Flexis rulleliner til hunde. Du kan få liner med en længde mellem 5-10 meter fra Flexi alt efter størrelsen på din hund og dine behov. I vores sortiment har vi mange forskellige størrelser, modeller og farver, så du har mulighed for at vælge det design, du synes passer bedst til dig.

Med Flexi er du sikret gode og pålidelige hundeliner, hvor du med et enhåndsbremsesystem har kontrol over din hund og mulighed for at regulere linens længde efter omgivelserne. Med rullelinerne kan du give hunden fleksibilitet til at løbe omkring, hvor du ikke skal være bange for at miste kontrollen. Linerne kommer med en lækker soft grip, som gør det behageligt for dig at holde linen, samtidig med at selve snoren er ultra-resistant med indbyggede reflekser. Det er tysk kvalitet, når det er bedst.

VI FORHANDLER OGSÅ FLEXIS HUNDETILBEHØR TIL GÅTUREN

Foruden hundesnoren skal der også andet tilbehør til for at gøre gåturen med din hund til en god oplevelse. Det er fx vigtigt altid at have godbidder på sig til at rose hundens adfærd samt hundeposer til at samle dens efterladenskaber op med. Her kan Flexis Multibox være løsningen. Multiboxen er praktisk og diskret at have med sig, når du kan bruge den til hundeposer eller til godbidder. Du behøver derfor ikke at genopfylde din jakkelomme med diverse hundekiks og poser, som du med tiden kan risikere at glemme at tage med dig.

Er du bange for, at du og din hund ikke bliver set i vinterhalvåret, hvor det er mørkt i mange timer? Så bør du overveje at investere i lys og reflekser til gåturen. Du finder en smart LED-lygte fra Flexi, som passer til alle deres rulleliner, hvor du blot skal sætte den på siden. Du vil derefter være oplyst, når du ude og gå med hunden i de mere dunkle timer. 

HOS DOLLARDOG VED VI, AT KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Flexi ved uden tvivl, hvad der skal til for at gøre gåturen med din hund til en god oplevelse for alle parter – derfor er vi også utrolig glade for at have dette anerkendte mærke som en fast del af vores sortiment til hunde. Vi hos DollarDog ved nemlig, at kun det bedste er godt nok for vores kæledyr, og her er valg af hundeline ingen undtagelse.

Skulle du mod forventning ikke finde det, som du havde behov, eller brænder du inde med spørgsmål til Flexis produkter? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne stå dig til rådighed. Du kontakter os ved at ringe på tlf. +45 23 83 71 03 eller skrive en mail til [email protected]. Du har også mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du naturligvis kan tage din hund med.