WOOLF

I mange år har menneskets bedste ven, hunden, været en del af familien og næsten på lige fod med alle familiemedlemmer. Hvorfor så ikke også tilbyde hunde snacks af høj kvalitet og af 100 % naturlige råvarer? Hos DollarDog har vi et stort udvalg af de populære godbidder fra WOOLF, da vi synes, at hunde fortjener det bedste i form af velsmagende, sunde og naturlige godbidder!

Vores udvalg af godbidder varierer i mange forskellige former og smage, så din hund helt sikkert kan finde noget, den kan lide. Snacksene er designet, så hunde i alle størrelser kan spise dem, og ingen bliver snydt for den gode smag. Gå på udkig i godbidderne fra WOOLF og vælg den smagsvariant, du tror, din hund bedst kan lide.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Naturlige snacks og glutenfrit hundefoder fra WOOLF

Uanset hvilken smag, du vælger, når du køber godbidder hos os, kan du være sikker på, at de er lavet af 100 % proteinkilder og i høj kvalitet. WOOLFs godbidder er pakket uden kemiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Desuden er der anbragt en oxygenabsorber i poserne for at sikre den optimale bevarelse. Poserne er også udstyret med en lynlås, som gør det mere hygiejnisk og lugtfrit for dig at have snacks med i lommen, når din hund og dig skal på tur.

Godbidderne er desuden også glutenfrie og lavet af 100 % rent kød, så selv den kræsne hund med garanti kan finde en smag, der falder i god jord! Det er især vigtigt at give din hund glutenfrit hundemad, da det mindsker risikoen for, at hunden udvikler allergi. Vi forhandler bl.a. godbidder med smag af and, kylling og oksekød formet i fine og mundrette forme, der ser indbydende og lækre ud. WOOLFs snacks er med andre ord ikke til at stå for!

DollarDog tilbyder din hund det bedste

Hos DollarDog kan du også få en lang række andre hundegodbidder udover dem fra WOOLF, som din hund uden tvivl vil elske. Hvis du kunne tænke dig at gå på opdagelse i vores øvrige udvalg af naturlige snacks til din hund, så har du også rig mulighed for det. Se f.eks. de populære og naturlige snacks fra Ficcaro og Naturea, der ligesom WOOLF er sunde og superlækre. Hvis du også har en kat, skal den selvfølgelig ikke snydes! Derfor har vi hos DollarDog også naturlige snacks til katte.

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af godbidder og snacks, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 23 83 71 03 eller via vores mail på info@dollardog.dk. Du har også mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du naturligvis kan tage din hund med og lade den snuse sig frem til, hvilke godbidder den bedst kan lide.