Løbetidsbukser & Mundkurv

Ofte kan det være en nødvendighed at investere i remedier, når man har hund, der kan gøre hverdagen lidt nemmere. Derfor har vi hos DollarDog samlet nogle af disse remedier i form af mundkurve, løbetidsbukser og hundebleer, så du kan føle dig mere tryg i hverdagen med din hund. Er din hund i løbetid, kan vores løbetidsbukser, -trusser og -bind forhindre, at hjemmet bliver plettet, ligesom mundkurvene sikrer dig, at din hund forholder sig mere rolig – fx under dyrelægebesøg.

Mundkurvene, produkterne til løbetid og hundebleerne er fra flere forskellige mærker, som alle sikrer dig tårnhøj kvalitet. Af disse mærker kan der nævnes Trixie, Buster og KW. Kig nærmere på vores gode produkter her på siden og find det, du har brug for til din hund.

Læs mere Read Less

8 varer

Faldende orden
pr. side

Køb løbetidstrusser m. seler til hunde samt mundkurve og hundebleer m.m. 

Her på siden kan du få body suits fra Buster, som giver din hund en god og behagelig beskyttelse efter en operation, i tilfælde af hudsygdomme eller under fx løbetid. Vi kan også tilbyde regulære løbetidstrusser fra KW og Trixie, så du undgår et gulv med blodpletter. Begge løbetidstrusser kan vaskes på 40 grader, hvorfor du nemt kan få dem rene igen. De fås naturligvis alle i forskellige størrelser, så ingen hunde skal blive snydt. Hertil kan du købe løbetidsbind fra Trixie, som lægges ind i trussen. Du kan også vælge hundebleer, der tilmed kan bruges til længere rejser, ved inkontinens eller til de små hvalpe, som endnu ikke er renlige.

Du kan også få mundkurve fra Trixie og Buster hos os, der begge har en god pasform og er fremstillet i et slidstærkt materiale. En mundkurv er ikke blot en god investering til hunde, som skal fikseres under gåture eller i perioder, de kan også være en fordel ved fx negleklipning. Alle mundkurvene fås i et væld af størrelser – under hvert produkt kan du se, hvilken der vil passe til din hunds race. Vi har angivet eksempler på hunderacer, hvor de gældende størrelser vil være passende. Nemmere bliver det ikke!

DollarDog dækker dig ind med pelspleje og hygiejneprodukter til hunde 

Hos DollarDog har vi alt det, du har brug for til din hund, hvad angår pelspleje og hygiejne. Se bare vores brede udvalg af shampoo og pelspleje, børster og kamme samt vores sakse og klippemaskiner. Gå ikke på kompromis med din hunds hygiejne – det vil give dig en hund, der er mere tilpas og har det godt. Uanset din hunds størrelse samt længden på pelsen, finder du det rette hygiejneprodukt til din bedste ven her hos DollarDog.

Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du er i tvivl om noget eller ønsker vejledning i, hvilken mundkurv, løbetidsbukser eller hundeble, du skal investere i til din hund. Vi sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail – så kontakt os på den måde, du foretrækker. Husk at du naturligvis også har mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du kan tage din hund med. Så kan vi også dér komme nærmere et svar på, hvad der vil være fordelagtigt for dig at købe med hjem af hygiejneprodukter m.m. til din hund.