Til Katte

Hos Dollardog.dk er det ikke kun hundene, der er i centrum – her kan du også finde alt, du har behov for til katte. Foder, snacks, kosttilskud, senge, huler, skåle, produkter til opbevaring, legetøj, kradsemiljøer, halsbånd, seler og produkter til pelspleje og hygiejne finder du alt sammen her til lave, lave priser.

Her kan du alle dine indkøb til katten ét samlet sted.

 

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 462

Faldende orden
Side
pr. side

Sundt og nærende foder til din kat

Vores kæledyrs ernæring er et af de vigtigste områder. Derfor finder du i vores udvalg af foder og snacks samt kosttilskud til katte kun de sundeste og mest nærende produkter på markedet.

Vores målsætning er at inspirere katteejere landet over til at tænke på kvaliteten af den mad, de serverer for deres katte. Derfor er priserne presset i bund, så alle har råd til at forkæle deres kat. F.eks. kan du få kattemad, paté eller tørfoder lavet på flere forskellige, lækre kødtyper fra mærker som Applaws, Carnilove & Brit. Det kunne også være BARF-bites fra Natures Menu, som er sunde snacks af råt kød – en rigtig lækkerbisken for enhver kat.

Vi har også gode og sunde kosttilskud til din kat samt produkter til pelspleje og hygiejne. F.eks. har vi produkter til at berolige inden dyrelægebesøg, pels- eller negletrimning samt produkter mod stress, til bedre pels eller potespray mod revner og skrammer på trædepuderne. Dollardog.dk er dit dyreapotek på nettet, så du kan holde din kat sund og rask.

Udstyr og legetøj til katte

Dollardog har også diverse senge og huler til katte. Her kan du vælge blandt flere modeller fra bl.a. Trixie, Happy House og Hunter, som din kat vil elske at tilbringe de søvnige dagtimer i.

Vi har også kradsemiljøer, f.eks. Classic-kradsetræet fra Trixie – smart konstrueret i skånsomt behandlede, naturlige materialer. Her er også kradsemåtter, kradsebræt og den sjove kradsebølger – alle i Trixies velkendte, høje kvalitet. Din kat får hvæset sine kløer, og du skåner dine møbler.

I det mere legesyge hjørne, har vi også et stort udvalg af kattelegetøj. Her er f.eks. garnmus, drillepinde, laserpointers, bolde og et stort udvalg af forskellige bamser, som din kat kan fornøje dig med. Med til legetøjet, sengen eller kradsemiljøet, kan du også købe catnip, som giver ekstra tiltrækningskraft og fornøjelse for din kat.

Selvfølgelig har vi også helt almindeligt udstyr til din kat som seler, halsbånd, skåle og krukker til opbevaring af foder.

Hos Dollardog.dk er vi passionerede omkring det at være katteejer. Derfor finder du kun de bedste produkter samt stort nærvær og god personlig service. Vi rådgiver dig gerne i at købe de helt rigtige produkter til din kat.