Shampoo & Pelspleje

Hos DollarDog finder du et stort og varieret udvalg af alt, hvad hjertet begærer inden for hundeshampoo og pelspleje fra de førende brands på markedet. Pleje af din hunds pels er noget, du ikke skal gå på kompromis med – både for dit og din hunds velvære. Vores hundeshampoo og pelspleje er specielt udviklet til forskellige hundes pels og hud, så du kan være helt tryg ved at investere i det hos os. Køb hundeshampoo og pelspleje i dag og slip for lugten af våd hund.

Tag et kig på vores brede sortiment nedenfor og gå på opdagelse i de forskellige varianter og duftnuancer. Vi har noget for enhver smag, så du kan helt sikkert finde den helt rigtige shampoo og pelspleje for dig og din hund.

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 70

Faldende orden
Side
pr. side

Find den ideelle shampoo til din hund her 

Her på siden finder du et væld af hundeshampoo og pelspleje til lige netop din hund. Vi forhandler shampoo og pelspleje fra anerkendte brands som AniBio, Lila Loves It, KW, Reliq, Espree, Boegard og B&B, så du kan være sikker på at investere i absolut topkvalitet. Du kan både få shampoo med og uden parfume, ligesom du kan få ekstra mild shampoo til hunde med sart hud samt tørshampoo. Naturligvis har vi også shampoo, der er velegnet til hvalpe, så de små kan få den rette pleje og silkeblød pels.

Du kan selvfølgelig også finde shampoo og pelspleje uden kunstige farvestoffer, silikone og parabener hos os, så du kan give din hund et bad med god samvittighed. Mange af vores produkter er tilmed baseret på økologiske ingredienser og naturlige mineraler – en klar fordel for hunde, der har allergi, eller hvis du selv har allergi.

Pelspleje sørger for silkeblød pels 

Plejen af din hunds pels fortsætter også uden for badet, og derfor har vi naturligvis alle de produkter, du måtte få brug for til din bedste ven. Udover vores store udvalg af forskellige balsammer har vi desuden også balsamspray til alle pelstyper, som efterlader din hunds pels blød og luftig. Se også vores forskellige pelskure, der lover silkeblød og skinnende pels hver gang.

Vi har også grooming-produkter, der gør det nemmere at børste og kæmme pelsen, så du slipper for kampen, hver gang din hund skal børstes. Din hund vil elske dig for at gøre plejerutinerne bedre, og kæmningen bliver let som en leg.

Vi har alt til pelspleje og hygiejne

Leder du efter andre produkter til pelspleje og hygiejne, så kan du finde det her hos DollarDog. Vi har helt sikkert det, du leder efter. Her kan du finde alt fra børster og kamme samt sakse og klippemaskiner til produkter, der sørger for pleje af øjne og ører samt poter og negle. Med andre ord er du altså helt dækket ind med pleje til din hund, når du køber hos os. Hvis du mangler pelspleje til din kat, kan vi også hjælpe dig med det.

Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til os via mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af hundeshampoo og pelspleje. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du finder det helt rigtige for dig og din hund. Husk at du også kan besøge os i vores butik i Helsinge, hvor vi står klar til at hjælpe dig.