Kat Foder & Tilskud

KATTEMAD OG KOSTTILSKUD – KUN DET BEDSTE TIL DIN KAT

Ernæring er og bliver en vigtig mærkesag for os her hos DollarDog, og derfor sælger vi kattemad, der er lavet på gode naturlige råvarer. Køber du kattemad, der er lavet på dårlige råvarer, kan din kat nemlig ikke udnytte det nær så godt. Dette kan blandt andet ses i form af et lavt energiniveau, og ofte bliver kattens pels også mat og kedelig.

Disse ting kan du undgå med kvalitetsfoder fra os, hvoriblandt du kan finde både tørkost og vådfoder. Se derfor nærmere på vores udvalg af kattemad her på siden. Find desuden diverse kosttilskud til katte, hvis din kat har problemer med gigt, maven, trist pels eller noget andet. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål angående produkterne.


 

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

VÆLG KATTEFODER I HØJ KVALITET

Både vådfoder og tørfoder fås i forskellige kvalitetsniveauer og her er det vigtigt, at du vælger noget foder i en høj kvalitet. Som kødædende dyr er katte afhængige af et højt proteinindhold og det er tilmed vigtigt, at der i deres mad ikke er tilsat sukker eller kunstige tilsætningsstoffer. Vi anbefaler derfor, at du altid sætter dig nøje ind i produktet og ingredienslisten inden, du bestemmer dig for, hvilken type foder du køber med hjem til din kat.   

Med det kattefoder, som du kan finde her hos DollarDog, kan vi dog garantere dig for, at du får foder i den bedste kvalitet. Vores madfilosofi går ganske enkelt ud på sund fornuft og vi undgår derfor overflødige tilsætningsstoffer som salt, sukker, kornprodukter, soja og gær.

FORSKELLEN PÅ TØRFODER OG VÅDFODER TIL KATTE

Den umiddelbare forskel på tørfoder og vådfoder ligger i ordene. Ved vådfoder er maden våd eller halvvåd og denne type foder fås oftest i dåser, bakker eller portionsposer. Ved tørfoder er vandet blevet fjernet og det er derfor helt tørt. Dette gør foderet særligt kompakt og meget holdbart.

Tørfoder er ikke kun holdbart i posen, hvor det opbevares, men også i madkålen kan det holde tørt i flere dage. Uåbnet vådfoder kan ligeledes opbevares længe, men så snart dåsen eller bakken er åbnet, har den begrænset holdbarhed. Vådfoder bør desuden kun stå 2-3 timer i madskålen.

Som ved os mennesker, så har kattene også forskellige madvaner. Derfor afhænger valget imellem tør- og vådfoder mest af smagen, hvorfor fodertypen kan være underordnet. Mange katte har dog en forkærlighed for, hvilket foder de bedst kan lide. Er du derfor i tvivl, så prøv at servere noget forskelligt for din kat for at vurdere, hvad den foretrækker. Uanset hvad er det altid dejligt med lidt variation, og derfor kan du med fordel veksle lidt imellem de to.

VI HAR ALT TIL KATTE

Foruden kattemaden og de forskellige kosttilskud her på siden kan du også finde en masse andre produkter til katte. Her kan du blandt andet finde diverse godbidder og snack, hvori der ligeledes er fokus på gode og naturlige råvarer. Find desuden et stort udvalg af kattelegetøj, kradsemiljøer, pelsplejeprodukter og meget mere! 

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller mangler du vejledning til valget af det rette foder, legetøj m.v., så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600,- og kun 1-3 dages levering.