Curli

På denne side finder du et stort udvalg af de lækreste hundeseler fra kvalitetsmærket Curli. Fælles ved alle selerne i sortimentet er deres smarte lukkemetode, også kaldet Curli ’clasp’. Selerne er lette at påføre hunden, og den effektive lukkemetode gør den nem at justere til netop din hund. Selerne kommer i forskellige farver og størrelser, så de passer til enhver hund. Tryk blot på den ønskede sele for størrelsesguide.

Hundeselerne fra Curli er kendt for deres gode ergonomiske pasform, og især selerne i mesh er en flerårig bestseller grundet dens gode åndbarhed og komfortable polstring. Curli er et innovativt mærke, der hele tiden søger at forbedre deres produkter til både din og din hunds komfort.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af hundeseler fra Curli nedenfor.

Læs mere Read Less

26 varer

Faldende orden
pr. side

Åndbar, ergonomisk og med sikkerheden i top

Med en sele fra Curli er du ikke i tvivl om, at din bedste ven er i gode hænder. Alle hundeseler fra Curli er nemlig udarbejdet med din hunds komfort og sikkerhed i fokus. Deres innovative Curli ’clasp’ reducerer unødvendig støj i modsætning til metalringe, og de har en høj trækbelastning og eminent holdbarhed.

Fælles for alle selerne er deres lethed og gode pasform, så den ikke generer hunden på nogen måde. Stropperne er placeret for optimal spændingsfordeling, og alle spænder er polstrede for optimal komfort. Mesh-materialet sørger for god åndbarhed, og alle veste har reflekterende elementer for øget sikkerhed og tilstedeværelse i trafikken.

Stressfri kommunikation og lækkert hundetilbehør

Foruden de populære hundeseler har Curli også udviklet en enkel og stødabsorberende line. Vi har alle prøvet, at vores hund pludselig får øje på noget, bliver forskrækket eller noget helt tredje. Det kan resultere i et hårdt ryk, og dette forebygges med Curlis specialtudviklede gåline. Linen sikrer god komfort for både dig og din hund, og den hjælper med at videregive stressfrie kommandoer. Linen har også en smart dispenser til hundeaffaldsposer.

Hos Dollar Dog har vi mange forskellige kvalitetsbrands i vores sortiment. Vores store udvalg af udstyr til både dig og din hund byder på alt fra hundefoder, fodertilskud, godbidder og fløjter til lækre hundesenge og meget mere.

Kontakt os allerede i dag

Skulle du have spørgsmål til en bestemt vare, eller er noget ikke på lager? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne i hele vores sortiment, og vi bestiller gerne varer hjem, hvis du skulle ønske det. Du kan kontakte os via vores kontaktformular ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Når du handler hos os, får du hurtig hverdagslevering på alle ordrer, og køber du for over 399,- DKK får du gratis fragt! Vi glæder os til at høre fra dig.