Catnip

Catnip, også kendt som katteurt, er en multifunktionel urt til din kat! Sprøjt catnip på noget kattelegetøj, og se din kat blive vild med det specifikke legetøj og dermed meget mere aktiv. Catnip kan også bruges på kradsetræer, så din kat bliver mere interesseret i at kradse i det og mindre interesseret i at kradse i dine møbler. Catnip har altså mange fordele for både kat og ejer.

Hos Dollardog finder du catnip til katte, og vi har flere forskellige varianter. Du finder både catnipspray, tørret catnip og catniplegetøj. Tag et kig på vores udvalg af catnip, og find det helt rigtige til din kat!

Læs mere Read Less

26 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er catnip?

Man har ofte hørt om catnip, set fjollede videoer af katte på catnip, og måske du også har set det her på vores webshop – men hvad er catnip egentlig?

Catnip er en urt til katte, der er en plante i myntefamilien. Catnip har en helt særlig virkning på katte, hvor den påvirker deres sensoriske nervesystem. Det får vores katte til at rulle sig rundt og gnide sig mod urten, men det får dem også til at blive mere legesyge. Det kan ofte ligne, at de er berusede, da catnip kan få dem til at opføre sig helt fjollet.

Det er ikke alle katte, der er følsomme overfor catnip – det anslås, at cirka 50 til 70 % af katte har en genetisk disposition, som gør, at de kan blive påvirket af urten. Hvis du er i tvivl om, om din kat kan blive påvirket af catnip, så prøv at købe catnipspray eller catniplegetøj!

DollarDog forhandler catnipspray og catniplegetøj til katte

Hos DollarDog har vi catnip til din kat. Du finder masser af kattelegetøj med catnip hos os! Vi forhandler eksempelvis et plyspindsvin med catnip og lyd fra Trixie, som kan få din kat til at blive helt vild i varmen. Leder du efter noget andet, har vi fx også kattepuder med catnip, tørret catnippulver, mus med catnip og meget andet.

Virker catnip ikke på din kat? Frygt ej – vi har selvfølgelig også kattelegetøj uden catnip. Tag bare et kig på vores store udvalg, hvor du finder kattelegetøj i mange forskellige varianter – vi har drillepinde, kattebolde med og uden lyd, kradsetræer, legetøjmus, kattelegetøj i pap og meget mere!

Find alt til katten hos DollarDog

Selvom vi hedder DollarDog og har styr på alt til hunden, så har vi også styr på alt til katten! Vi forhandler et stort udvalg af kattefoder, kattesnacks, kattelegetøj med og uden catnip, kradsetræer og meget, meget mere. Hvis du leder efter et produkt, som du, mod forventning, ikke kunne finde her på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte os! Vi vil gøre alt, vi kan, for at hjælpe dig.

Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til en ordre, spørgsmål til et produkt eller noget helt tredje. Du kan kontakte os på [email protected] eller på tlf. nr. +45 28 56 71 03 i hverdage mellem kl. 11.00 og 16.00. Vi glæder os til at høre fra dig!