UniQ & InNordic

Jeg går ind for danskhed og det vi kan i norden, gør du? Derfor er det med stolthed jeg kan præsentere dig og din hund for netop så udsøgt mad som dette produkt. Jeg siger respekt og endnu en gang et kvalitetsfoder der lever op til mine forventninger.

Uniq Nordic Gold er hundefoder af højeste kvalitet, skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med din hunds sundhed og kost. For selvom tusinder af år er gået, siden hund og menneske begyndte at leve sammen, fungerer din hunds fordøjelsessystem stadig på samme måde, som da den levede vildt i naturen. Din hund er derfor ikke skabt til kunstige tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og andre menneskelige påhit.

Alle ingredienser i Uniq Nordic Gold er rene, nordiske råvarer – fyldt med naturlige og sunde mineraler, vitaminer, olier og næringsstoffer. Med Uniq Nordic Gold behøver du således ikke give supplerende kosttilskud for at holde din hund sund og rask, for de har nøje udvalgt hver eneste ingrediens ud fra både smag og sundhedsmæssige kvaliteter. De har kælet for enhver detalje, fordi din hund fortjener det bedste.

Uniq Nordic Gold indeholder udelukkende rene og naturlige råvarer af fineste kvalitet. Alle ingredienser er fra Norden, hvor det kølige klima sørger for, at grøntsager og urter vokser langsomt. Det giver både masser af smag og optimale vækstbetingelser for de gavnlige indholdsstoffer i grøntsager og urter. Størstedelen af proteiner i Uniq Nordic Gold kommer fra letfordøjeligt kyllingekød med masser af saft og kraft samt fra Nordsøens krill og fisk, der er rige på de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Hos Uniq Nordic Gold dyrker de selv deres urter. Urterne, der alle er økologiske, er nøje udvalgt ud fra deres sunde og styrkende egenskaber. For at beskytte de virksomme stoffer, tørrer de først urterne ved lave temperaturer over flere dage. Derefter tilsætter de urterne i en følsom proces, hvor temperaturen holdes under 40 grader. På den måde bevarer vi ikke kun alle de gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, men vi forebygger samtidig mavevending, fordi maden ikke kan svulme op i hundens tarm.

Læs mere Read Less

11 varer

Faldende orden
pr. side