Shampoo & Pelspleje

Hos DollarDog finder du et bredt udvalg af plejeprodukter, som er specielt målrettet og udviklet til pelspleje af katte. Katte er kendte for deres smukke, bløde pels, hvorfor det er vigtigt ikke at gå på kompromis med pelsplejen. På denne side finder du shampooer og andre produkter, som er specielt målrettede og designet til katte, så du altid kan være sikker på, at din kats pels får den helt rigtige, optimale pleje, den har brug for.

Se udvalget i oversigten nedenfor, og gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige produkter og dufte. Uanset hvad du foretrækker, kan du være sikker på at finde det perfekte katte-pelsplejeprodukt.

Læs mere Read Less

24 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetssikret shampoo og pelspleje til din kat

Her på siden finder du et stort udvalg af shampoo og øvrigt pelspleje til katte. Alle produkterne du kan se, er kun fra anerkendte mærker af høj kvalitet, så du kan være sikker på kun at få det bedste til din kat.

Kattens flotte pels kræver ofte ekstra pleje og omsorg, hvorfor katteshampoo er det ideelle middel. Især er ekstra pelspleje af langhårede katte ofte nødvendigt, da deres lange, bløde pels ofte vil tiltrække sig store mængder snavs og skidt. I sortimentet finder du katteshampoo og -balsam med og uden parfume, flere ekstra milde shampooer samt produkter specielt til killinger. Du finder naturligvis også et udvalg af produkter, som er fri af kunstige farvestoffer, silikone og parabener. Mange af produkterne er desuden allergivenlige.

Ligeledes finder du i vores sortiment forskellige produkter som kalkpulver, der kan holde katten ren mellem bade, minkoliespray og KW Supergroom, som blandt andet plejer kattens hud samt duftsprays, der effektivt fjerner ubehagelige lugte fra kattens pels.

Find alt til pleje af din kat

Udover vores sortiment af lækre katteshampooer, -balsam og olier, finder du hos DollarDog et stort udvalg af øvrige produkter til pleje af din kat. Som supplement til at pleje kattens pels, anbefaler vi at tage et kig på en af vores mange børster og kamme, så du nemt og problemfrit kan få din kats pels til at skinne og være fri for at filtre. Dog er pelsplejen kun toppen af isbjerget indenfor pleje af katte, hvorfor vi hos DollarDog naturligvis også har et udvalg af alt du skal bruge, fra tandplejeremedier til øjen- og øreplejeprodukter. Uanset hvad, kan du være sikker på at opnå optimal pleje af din kat med produkter fra DollarDog.

DollarDog står altid klar til at hjælpe!

Skulle du brænde inde med spørgsmål til vores pelspleje til katte eller til vores øvrige sortiment, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du er altid mere end velkommen til at give os et kald eller sende os en mail – vores kontaktinformationer finder du i bunden af siden. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at handle med dig hos DollarDog!