FarmFood Rawhide

Leder du efter de perfekte snacks til at holde din hunds tænder stærke? Farmfood Rawhide producerer tandbørster til hunde, der er sunde, velsmagende og naturlige. Her er tale om 100 % rene og naturlige tyggeben, som bidrager til at holde din hunds tænder ved godt helbred. Farmfood har enormt høje kvalitetsstandarder og en streng kvalitetskontrol, som sikrer et ublandet, rent kvalitetsprodukt, som vi er meget stolte over at forhandle hos DollarDog.

Hos DollarDog fører vi flere af de mange hundetandbørster fra FarmFood Rawhide, som er det perfekte valg, når kun det bedste er godt nok til din pelsede ven. Tag et kig af udvalget nedenunder og find den rigtige tandbørste til din hund.

Læs mere Read Less

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor skal jeg vælge FarmFood Rawhide til min hund?

Tandproblemer bliver mere og mere almindelige hos hunde. Det gør ondt i vores hjerte at se vores bedste ven døje med plak, tandsten, andre gener og smerter i munden. Du kan som hundeejer gøre noget for at undgå, at der dannes plak på din bedste vens tænder, det kan nemlig i sidste ende føre til smertefulde tandsten. Du kan sørge for at købe tandbørste-snacks til din hund. Det er også et fantastisk alternativ, hvis din hund ikke bryder sig om at få sine tænder børstet med en rigtig tandbørste, men er også rigtig nyttig til de hunde, som nyder at få børstet tænder.

FarmFood Rawhide dog chews bruger kun naturlige ingredienser, og produkterne indeholder ikke kunstige duft-, farve-, eller aromastoffer – du kan jo prøve at tage en bid! I deres produkter vil du heller ikke finde syntetiske fortykningsmidler, konserveringsmidler eller kemiske antioxidanter. Med andre ord er det et virkelig godt, naturligt produkt, som din hund vil få stor glæde af både smagsmæssigt men også tandhelbredsmæssigt.

Flere fantastiske brands hos DollarDog

Hvis du udover dog chews er på udkig efter godbidder til din hund, der er sunde, næringsrige og gode for din hund, forhandler vi nogle produkter fra Lily's Kitchen, som er et kig værd. Deres hundemadsprodukter er nemlig skabt i samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd. Derfor er der ingen tvivl om, at din hund får næringsrig mad, hvis du vælger Lily’s Kitchen hundefoder eller godbidder.

Det er ikke kun hundetandbørster og hundefoder, som vi sælger her hos DollarDog. Faktisk sælger vi flere forskellige ting, som både du og din hund kan få stor glæde af. Eksempelvis fører vi en række smukke hundehalsbånd og hundeseler fra Fenriz, som er et danskproduceret mærke. Når du køber et Fenriz produkt kan du forvente god funktionalitet i det holdbare produkt, der er designet i lækre, slidstærke materialer. Alt i alt får du et halsbånd, en sele eller en dressurline, der er i høj kvalitet, så I kan få nogle gode gåture sammen. For at forbedre jeres gåtur, kan du vælge at investere i et par nye støvler, der er perfekt egnet til netop gåture. Vi forhandler damestøvler fra Gateway, som er super funktionelle gummistøvler, der er enormt behagelige.

Vi hjælper dig med dine spørgsmål!

Hvis der opstår den mindste tvivl ved din søgen efter de bedste produkter til din hund, skal du være hjerteligt velkommen til at række ud til os. Det kunne også være, du er i tvivl om hvilket produkt, der passer bedst til netop din hund, eller hvis der opstår spørgsmål ved nogle produkter i vores sortiment. Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvilket du kan gøre ved at ringe til os på telefonnummer +45 23 83 71 03 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!