Hurtta

Hurtta hundetøj og hundetilbehør

Hvis du er på jagt efter hundetøj eller hundeseler, så er Hurtta et oplagt og sikkert valg, der garanterer, at hunden kan holde varmen, selvom du tager den med til meget kolde områder. Hurtta er et finsk brand, der er specialiseret i at fremstille produkter til hunde, og her er der et højt fokus på funktionalitet og pasform. De er blandt andet kendte for deres funktionelle seler og særligt Y-selen har vundet mange hundeejeres hjerter. Hurttas Y-sele er polstret med neopren, som skåner både pels og hud og så fås den i 9 forskellige størrelser, så der kan opnås den bedst mulige pasform uanset hunderace og -størrelse. 

Se nærmere på vores hundetøj og hundetilbehør fra Hurtta her på siden. Finder du ikke lige det, du søger her, kan du med fordel tage et nærmere kig på vores øvrige hundetøj, hvor du kan finde alt fra strik til hunde, hunderegntøj, redningsveste og meget mere fra mange kendte hunde-brands.

Hundetøj og udstyr til alle hunderacer 

Hurtta fremstiller hundetøj og hundeudstyr til alle hunderacer fra Chihuahua til Grand Danois. De udvikler hele tiden nye produkter, hvor der tages hensyn til de forskellige hunderacers individuelle behov. Hurtta leverer højkvalitetsprodukter, som bliver afprøvet i testgrupper over hele verden. Dermed sikrer de, at deres hundetøj og -udstyr fungerer til forskellige hunde under forskellige vejrforhold. Fordi brandet er fra Findland, hvor der kan være rigtig koldt om vinteren, har fokus særligt været på at udvikle varmt hundetøj, som hundene kan holde varmen i, og hvor der samtidig er plads til at huden kan ånde.

Hurtta har mere end 20 års erfaring og leverer hundetøj og -udstyr til mange dele af verdenen. De eksperimenterer meget og tester altid nye produkter. De er altså konstant nytænkende og udvikler kun nye funktionelle produkter, der sikrer, at hundene har det så godt som muligt.

Øvrigt påklædning og udstyr til hunde  

Hos DollarDog har vi et kæmpe produktsortiment fra over 70 forskellige mærker. Derfor kan du hos os finde alt hvad dit hjerte og din hunds hjerte begærer. Søger du nogle specifikke produkter, kan du med fordel se nærmere på de forskellige produktsider, som du finder under ”alt til hunde”. Her kan du bl.a. finde et stort udvalg af hundehalsbånd og hundetegn, men du kan også finde alt fra pelspleje-produkter til transportbure. Udvalget spænder bredt, og vælger du at købe flere produkter hos os kan du opnå fri fragt ved køb over 600 kr. Desuden har vi en kort leveringstid, så du har dine varer allerede efter 1-3 hverdage.

Uanset hvilke produkter du søger til din hund, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, så du kan få de bedste produkter til lige netop din hund. Du kan kontakte os på telefon +45 23 83 71 03 eller mail info@dollardog.dk.