DollarDog

Velkommen til DollarDog & Cat

For os er det utrolig vigtigt, at alle kæledyr har det godt. Derfor er alle vores produkter til hunde og katte udvalgt med den største omhu, hvor særlig kvalitet, funktionalitet og design er vores fokuspunkter. Ligeledes bygger hele vores forretningsgrundlag på nærvær og personlig service, der dækker over alt lige fra at råde og vejlede i kost til udvælgelsen af det rette hundetilbehør og katteudstyr, der passer til netop dig og din hund eller kats behov.

 

Vi undersøger altid vores leverandører for at sikre, at alle vores produkter er fremstillet på en ordentlig og påpasselig måde. Eksempelvis er det yderst vigtigt for os, at vores hunde- og kattemad, er fremstillet af kød fra dyr, der har fået en god behandling. Hos DollarDog er du derfor garanteret hundefoder og kattemad i højeste kvalitet, som ikke indeholder væksthormoner, overflødige tilsætningsstoffer eller uheldige konserveringsmidler, der er med til at skade både dyr og klima.  

 

Dette er også grunden til, at vi har valgt at støtte WWF, idet vi ser det som en naturlig del af vores hverdag, at kunne gøre en forskel for verdens dyreliv. WWF Verdensfonden arbejder for at bevare naturens ressourcer, så alle levende dyr og mennesker trives i et godt og sundt miljø. Som medlem er du altså med til at sikre verdens mangfoldige natur og rige dyreliv. Hos DollarDog støtter vi blandt andet med vores forretningsfilosofi i det daglige arbejde, et firmasponsorat og til forsendelse af alle bestillinger anvender vi udelukkende bæredygtigt emballage, der er fremstillet af genbrugsmaterialer.

 

 

Godbidder, udstyr og legetøj til hunde og katte

Hos DollarDog kan du finde godbidder, udstyr, legetøj og meget mere til hunde og katte i alle aldre og af alle racer. Vi har et bredt kvalitetsudvalg af de allerbedste produkter fra anerkendte og populære kæledyrsbrands, og vi står altid klar med gode råd og kyndig vejledning.

 

Til hunde kan du eksempelvis købe billigt og kvalitetsrigt BARF hundefoder, hvor ernæring, økologi og naturlige ingredienser er højeste prioritering. Ligeledes finder du et stort sortiment af produkter til hunde, hvor du kan vælge blandt hundeseler, aktiverende legetøj, pelspleje og meget mere! Vi tør godt love, at vi har alt, hvad din hund måtte have brug for.

 

På Dollardog.dk finder du også et bredt sortiment af produkter til katte. Vi har alt lige fra kradsemiljøer og nærende kattefoder til praktiske kattebakker og underholdende kattelegetøj. Vi er passionerede omkring det, at være katteejer og derfor finder du kun de bedste kvalitetsprodukter, som din kat uden tvivl vil elske.

 

 

Besøg vores fysiske butik i Helsinge

Udover vores webshop driver vi også en fysisk butik med dyretræningscenter på 600 m2, hvor dyrene selvfølgelig er i allerhøjeste fokus. Her er du altid mere end velkommen til at besøge os – og din hund eller kat er naturligvis også altid velkommen til at komme med!

 

I butikken kan du finde alt det, som vi også har på vores webshop, så du ligeledes her får produkter i højeste kvalitet. Som en bonus har vi som de eneste i Danmark vores helt egen Hunter shop-in-shop på 110 m2, der udelukkende er fyldt med populære Hunter produkter.

 

Alle vores medarbejdere har fået kurser i ernæring og kostvejledning, så du kan få den optimale rådgivning. Vi har også en hundevægt, der kan veje dit kæledyr, så vi derudfra kan ligge en kostplan, hvis der skulle være behov for det. Hos DollarDog har vi desuden vores helt egen hundetræningsbane, hvor vi tilbyder hvalpe- og hundetræning samt adfærdstræning. Sidst men ikke mindst, har vi en professionel dyrelæge tilknyttet, som det naturligvis også er muligt at bestille tider hos.

 

Hos DollarDog ønsker vi at give dig og din hund eller kat en oplevelse udover det sædvanlige!

 

 

Living with dogs and cats is a lifestyle

Hund og kat Logo_Halv