Om DollarDog & Cats

Om os

Herunder finder du listen over medarbejdere samt historien bag DollarDog
Pia

Pia

CEO

Astrid

Astrid

Ernæringsrådgiver / kundeservice

Henriette

Henriette

Hundeadfærdsspecialist

Oliver

Oliver

Webshopskoordinator

Tina

Tina

Salgsassistent

Karen

Karen

Salgskoordinator

 

Velkommen hos familien DollarDog - Stedet hvor du får ernæringsrådgivning, personlig service og pleje med omtanke af din hund og kat!

 

Hunde og katte er en stor del af vores liv. Når vi anskaffer os et kæledyr, er de med os de næste 10-15 år af vores liv. Livskvalitet er vigtigt fra start af hos vores elskede 4-benede familiemedlemmer. Derfor er vi til for jer hele vejen igennem din hund eller kats liv, og står klar med den bedst mulige rådgivning og service, når det ønskes.

Jeg, Pia Valling Stubkjær, er ejer og grundlægger af DollarDog, som er beliggende på Bomose Allé 5, 3200 Helsinge og e-shoppen Dollardog.

Den store lyse specialforretning på over 700 kvadratmeter såvel som e-shoppen tilbyder et meget bredt og dybt sortiment indenfor kvalitetsmærker. Vi tilbyder kendte kvalitetsmærker såsom Hunter, Lily’s Kitchen, Kingsmoor og Ficcaro til hunde og katte.

Du bliver, hvad du spiser - den passer også på vores hund eller kat. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af specialprodukter, som er udviklet med fokus på kvalitet, rene råvarer, ingen tilsætningsstoffer og økologi i form af foder, fodertilskud, træningsgodbidder samt snacks til både hund og kat.

 

Vores team har specialiseret sig inden for kost- og ernæringsrådgivning, så du kan få den helt rigtige vejledning, skræddersyet til din hund eller kats behov.

Ved butikken har vi et indhegnet træningsanlæg, som kan benyttes, når man besøger butikken. Det er også her du finder vores Hundeskole. Læs meget mere her DollarDog Hundeskole.

 

- Living with dogs and cats is a lifestyle - by Pia Valling Stubkjær