Brit

Giv din hund et godt og næringsrigt liv med hundefoder fra Brit Care. Brit Care er hundefoder af høj kvalitet, der er fyldt med sunde ernæringselementer og mineraler, som både styrker din hunds immunforsvar og helbred. Foderet er fremstillet af letfordøjelige ingredienser som blandt andet kartofler, lakseolie, ris og lam, der samtidig er vigtige kilder til protein og kulhydrater. Brit Care hundefoder er desuden specifikt tilpasset til de forskellige alderstrin i din hunds liv og fås til alle hunderacer og størrelser - store som små.

Skal din hund have det bedste hundefoder? Så prøv Brit Care hundefoder! Se nærmere på udvalget herunder, og find det mest optimale foder for netop din hund. Vi har gratis fragt ved køb over 600 kr.

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 109

Faldende orden
Side
pr. side

Brit Care hundefoder – til alle hunderacer og størrelser

Brit Care hundefoder er et kornfrit produkt med et afbalanceret indhold af næringsstoffer, protein og fedt. Det indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler, og de unikke ingredienser, som foderet indeholder, gør, at det er 100% allergivenligt. 

Hvert produkt har nogle særlige egenskaber og er tilpasset hhv. hvalpe samt voksne og ældre hunde. Heriblandt er der mere specifikt nogle varianter, som tilgodeser hundens vægt, aktivitetsniveau og fordøjelse. Det giver dig mulighed for at vælge netop den variant, der passer til din hunds næringsbehov.

Sunde tilsætningsstoffer i Brit hundefoder

Al Brit Care hundefoder indeholder lakseolie fra hvide laks. Lakseolien har et meget højt indhold af omega-3 og hjælper med at understøtte din hunds mentale sundhed og indlæringsevne. Derudover giver lakseolien en sund hud samt en tyk og glansfuld pels.

Foruden lakseolien indeholder foderet også en række andre tilsætningsstoffer. Her kan der blandt andet nævnes ”fructooligosaccharider”, der er et sødemiddel, som anvendes, da hunde ikke har godt af sukker. Det understøtter en positiv mikroflora i tarmsystemet. Herudover anvendes der mannan oligosaccharide, som giver ekstra beskyttelse mod sygdomme samt Yucca Ekstrakt, der reducerer lugt fra afføring. Du kan læse nærmere om de forskellige tilsætningsstoffer ved at klikke dig ind på de individuelle Brit Care produkter.

Hos os er sundhed og ernæring en vigtig mærkesag

Hos DollarDog er vi stolt Brit Care forhandler. Sund og nærringsrigt hundefoder er nemlig uhyre vigtigt for hundens velvære. Ligesom vi mennesker oplever ro og balance i kroppen, når vi spiser sundt og nærende, så gælder det samme naturligvis også for vores hunde. Derfor er det ikke kun vores Brit Care hundefoder, der har høj kvalitet, og som er uden overflødige tilsætningsstoffer. Dette gælder ligeledes ved hundefoderet fra vores øvrige mærker

Er der noget, som din hund går og døjer med, eller synes du blot, at den har brug for ekstra næring? Så kan du også finde et udvalg af forskellige kosttilskud. Find heriblandt naturlige kosttilskud med en gavnlig effekt på fordøjelsen, pelsen m.v.

Har du spørgsmål til vores Brit hundefoder her på siden eller noget af vores øvrige foder? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 23 83 71 03 eller via mail [email protected]. Du er desuden mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du kan tage din hund med, og vi kan få os en god snak om, hvilket foder der vil være mest gavnligt for netop din hund.