Outlet

På denne side finder du lækre varer til outletpriser. Det betyder, at du finder alle vores aktuelle tilbud, så du har mulighed for at forkæle dig selv og din bedste ven til den billigste pris! Det handler dog om at være hurtig, da der kun er et begrænset lager af produkterne.

I vores outlet finder du alt fra kæledyrssenge, hundetøj og -dækkener, seler, godbidder og snacks, plejemidler, legetøj, godbidstasker, foder og meget mere! Vi skifter løbende produkterne på vores outletside ud, så vi anbefaler derfor altid at købe på dagen, hvis du ønsker at købe et produkt. Foruden de billige outletpriser tilbyder vi fri fragt, når du køber for over 399,- DKK.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 496

Faldende orden
Side
pr. side

Køb kvalitetsprodukter til tilbudspriser

Vi elsker alle et godt tilbud, og hos DollarDog er vi ikke foruden. Derfor kører vi løbende kampagner samt outletsalg, så du kan købe lækre kvalitetsvarer til lave tilbudspriser. Måske har du haft øjnene på et produkt i længere tid, ønsker du at prøve en ny slags foder, eller elsker du blot et godt tilbud? Så er vores outletside det helt rigtige sted for dig!

Et godt tilbud betyder dog også, at der kan være rift om produkterne, så vi anbefaler altid, at du ikke venter for længe med dit køb, da varen kan risikere at blive udsolgt, eller at den måske ikke er på tilbud dagen eller ugen efter. Det betyder dog også, at der løbende bliver tilføjet nye produkter til vores outlet, så du altid har muligheden for et godt tilbud.

Kampagner, nye produkter og meget mere!

Hos DollarDog kører vi ofte fordelsrige kampagner, hvor du både kan spare penge og lade dig inspirere. Ønsker du at se vores aktuelle kampagner, kan du med fordel tjekke vores kategori DollarDog Specials. Vores sortiment er altid under udvikling i takt med markedet, og det betyder, at vi tit får nye varer hjem, som er til stor interesse for vores kunder. Du kan derfor med fordel tjekke vores nyheder, hvor du kan se de nyeste varer på hjemmesiden.

Foruden udstyr, foder og alt andet din bedste ven har brug for, har vi hos DollarDog vores helt egen hundeskole! Hundeskolen befinder sig i Helsinge på Nordsjælland, og vi tilbyder træning til både hvalpe såvel som voksne hunde. Vi ved, at en rigtig og grundig træning kan gøre hverdagen nemmere for både hund og ejer, og træning er en god måde at styrke et ubrydeligt bånd og give hunden livskvalitet. Ønsker du at læse mere om vores hundeskole skal du blok klikke her.

Spørgsmål? Vi sidder klar med svar!

Har du spørgsmål til et produkt i vores sortiment, ønsker du vejledning eller oplever du tekniske problemer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle eventuelle spørgsmål, du måtte have, så du altid får den bedste oplevelse, når du handler hos os. Du kan finde vores kontaktformular og -oplysninger ved at klikke her. Vi ser frem til at høre fra dig!