MyFamily

MyFamily er et italiensk firma, som i over 20 år har lavet unikke tegn til både hunde og katte, ligesom de har skabt flotte smykker til mennesker. Her på siden finder du de fineste hundetegn, som fås i mange forskellige farver og designs. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores store udvalg fra MyFamily og find det perfekte hundetegn til din bedste ven.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 234

Faldende orden
Side
pr. side

Hundetegn i god kvalitet fra MyFamily

Når du vælger et hundetegn fra Myfamily, er du garanteret produkter i god kvalitet. Alle hundetegn er nemlig fremstillet af anodiseret, håndpoleret aluminium. Derudover er alle tegnene er malet i hånden. Du finder blandt andet hundetegn formet som kødben eller hjerter, ligesom du finder dem i alverdens farver.

Flere af de unikke hundetegn kan også bruges som nøglering eller vedhæng til tasken. Du kan blandt andet vælge et tegn med din hunds race eller en bjørn, hest, tiger eller noget helt andet.

Et hundetegn, som matcher din hunds personlighed

Ligesom os mennesker har hunde personlighedstræk og karakteristika. Det er dig som ejer, der kender din egen hund bedst. Smykker til os mennesker siger også meget om vores personlighed, ligesom et hundetegn kan sige noget om din hund. Med det rette hundetegn kan du nemlig fremhæve din hunds unikke personlighed.

Hvis din lille hund fx er lidt af en diva, kan du bl.a. vælge et mere feminint tegn. Her kan du med fordel se vores udvalg af Chic hundetegn, som er elegante og beklædt med ægte Swarovski-krystaller. Hvis din hund måske er mere afslappet eller genert, kan du vælge et mere klassisk tegn fra vores serie med Basic hundetegn. Det mest populære hundetegn i vores sortiment er dog vores Bronx hundetegn, som har et mere råt og cool design.

Har du brug for vejledning?

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment fra MyFamily, eller hvis du har andet, du undrer dig over, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder, uanset om du er en ny eller eksisterende kunde. Du kan kontakte os via vores kontaktinformationer.

Du er altid garanteret at få en god handel, når du handler hos os. Vi tilbyder dig billig fragt på dit køb, og vigtigst af alt er, at når du køber for over 399,- DKK, er fragten helt gratis. God shoppelyst!