Kattebakker & Grus

Skab gode toiletforhold for din kat med kattebakker og grus, som er nødvendigt udstyr i enhver husholdning, hvor katten aldrig eller kun i perioder kommer udenfor. Hos DollarDog forhandler vi et stort udvalg af kattebakker og -grus, så din kat ikke skal mangle noget, når naturens gang melder sig. Køb kattebakker og kattegrus i dag.

Tag et kig på vores kattebakker og -grus nedenfor og vælg det, du og din kat foretrækker. Vi har kattebakker for selv den mest fintfølende kat fra bl.a. anerkendte Trixie, ligesom vi både har åbne og lukkede kattetoiletter.

Læs mere Read Less

33 varer

Faldende orden
pr. side

Kattebakker til enhver smag 

Hos DollarDog forhandler vi et væld af forskellige kattebakker til enhver smag. Vi har kattebakker fra mærkerne Trixie, Savic, Hercules og Nestor samt skeer til kattegrus fra Mælson og Trixie. Vores kattetoiletter fås i forskellige former udover den klassiske kattebakke, de fleste kender. Du kan nemlig få et kattetoilet formet som en trekant, et firkantet toilet med en indgang formet som et hus og endelig et toilet, hvor katten skal hoppe ind fra oven.

Du kan både få åbne og lukkede kattebakker, alt efter hvad du og din kat foretrækker. En lukket kattebakke har den fordel, at katten kan sidde i fred og klare sit toiletbesøg, ligesom en lukket kattebakke nemt skjuler kattens ekskrementer. En åben kattebakke har den fordel, at den er nem og tilgængelig for katten at besøge, og så er det samtidig nemt for dig som katteejer at se, hvornår gruset skal skiftes. Det er bare helt op til dig at vælge, hvad der passer bedst ind i din husholdning.

Køb kattegrus og slip for lugtgener 

Ingen kattebakke uden grus – derfor kan du naturligvis finde et godt udvalg af kattegrus her på siden. Vi har grus fra EverClean og Extreme Classic, så din kat kan få gode toiletforhold hver gang. Gruset fra EverClean fås både med og uden parfume, holder dårlig lugt inde og mindsker smuldring. Med dette grus er du dermed sikker på, at lugten fra urin og afføring ikke overtager rummet. En klar fordel.

Kattegruset fra Extreme Classic er ligesom det fra EverClean i høj kvalitet. Dette grus er ovenikøbet også et rent naturprodukt og indeholder ingen kemi. Gruset har en høj sugeevne og indkapsler lugten hurtigt. Du kan både få kattegruset uden duft eller med duft af lavendel eller babypudder, så det er helt op til dig at vælge.

Stort udvalg af produkter til katte 

Hos DollarDog har vi et stort udvalg af produkter til katte, du ligesom kattebakker og -grus ikke kan undvære i hverdagen. Tag et kig på vores kattefoder, huler og halsbånd og find det, du og din kat har brug for. Husk at vi foruden produkter til katte også har et væld af produkter til hunde – så tag et kig, hvis du skulle stå og mangle produkter til din hund.

Er du i tvivl om, hvilken kattebakke eller hvilket kattegrus, du skal vælge til din kat? Så giv os et kald på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til vores mail [email protected]. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder på bedste vis. Du har desuden også mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge.