Ruffwear

Elsker du at være aktiv med din hund? Så er Ruffwear mærket for dig! Ruffwear pryder sig på at designe såkaldt ’performance gear’, altså hundeudstyr til særligt aktive hunde og ejere med en forkærlighed for de udendørs aktiviteter. Deres sortiment består bl.a. af løbeliner, halsbånd, hundeseler, redningsveste, legetøj og meget mere!

Produkterne fra Ruffwear understøtter de aktiviteter, hvor din hund har mulighed for og nyder at være en del af dit eventyr. Din hund forbedrer din livskvalitet, dit helbred, dine relationer. Til gengæld beder den om meget lidt. Hos Ruffwear er der fokus på produkter, der styrker samværet med din hund såvel som lækkert og robust hundetilbehør, der holder i mange år.

Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og lad dig inspirere til dit næste eventyr med din bedste ven.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 154

Faldende orden
Side
pr. side

Stort sortiment af alsidigt hundeudstyr til udendørs aktiviteter

Hos DollarDog finder du et stort udvalg af hundeudstyr og -tilbehør, der kan forenes med en masse forskellige udendørs aktiviteter. De fleste hunde elsker at bruge tid udendørs, hvor der er mange nye indtryk og forskellige ting at se. Ruffwear er et stjernespækket mærke med fantastiske produkter, der har fokus på at styrke din relation til din hund med udendørs aktiviteter.

Produkterne fra Ruffwear er specielt egnede til en lang række udendørs aktiviteter som f.eks. vandreture, udendørs overnatninger, fisketure, svømning, mountain biking, løb i skoven, på stranden og meget mere! Foruden seler og andet essentielt udstyr finder du også robust og alsidigt hundelegetøj, der er modstandsdygtigt overfor al slags vejr.

En verden af lækkert hundeudstyr

Ruffwear byder ikke blot på forskelligt tilbehør til hunde, men også tilbehør, der gør dit liv som hundeejer nemmere. I vores sortiment finder du bl.a. bæltetasker i flotte farvekombinationer, der gør det muligt at have hænderne frie og linekoblinger til to hunde, så du nemt kan have to hunde med uden problemer.

Du finder derfor mange specialiserede og kvalitetsrige accessories fra Ruffwear, der på bedste vis gør dit udendørsliv med hunde meget nemmere. Køber du udstyr fra Ruffwear, kommer du helt sikkert ikke til at fortryde det!

Få hjælp og vejledning, når du har brug for det

Ønsker du at tage din hund med til dine udendørs aktiviteter, og er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker altid at yde vores kunder den bedste service, og vi hjælper gerne både nye og eksisterende kunder med at træffe det rette valg. Ønsker du at kontakte os, kan du finde alle vores kontaktinformationer.

Handler du hos os, er du altid sikker på at få den bedste handel i hus. Vi tilbyder altid billig fragt på dit køb, og når du køber for over 399,- DKK er fragten helt gratis. Vi glæder os til at handle med dig!