Kampuni

Grønt er altid skønt, og det gælder især de smukke hundehalsbånd fra Kampuni. Ønsker du en grønnere livsstil, og har du stort fokus på Fairtrade, kan dette sagtens videreføres til din hund. De fantastiske halsbånd fra Kampuni er nemlig håndlavede i Kenya, og de er udelukkende lavet af den lokale befolkning af lokale materialer såsom deres smukke perler og perlearbejde.

Grønt og bæredygtigt behøver ikke at sætte en stopper for hverken kvalitet eller kreativitet, og det smukke perlehåndværk er tydeligt at se på halsbåndene – og der er selvfølgelig garanti på perlearbejdet. Alle halsbånd er af høj kvalitet, og de forskellige designs fås i flere forskellige størrelser.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra Kampuni nedenfor, og find lige præcis den perle- mønster- og farvekombination, der passer til dig og din hund. Hvilket halsbånd ville du vælge?

Læs mere Read Less

28 varer

Faldende orden
pr. side

Bæredygtige principper og fokus på Fairtrade

Der findes mange dygtige håndværkere og traditioner i hele verden, og det er vigtigt, at vi sætter pris på dem og ikke udnytter dem. Derfor har Kampuni fokus på både bæredygtige og Fairtrade-principper, der hjælper dem med at støtte lokalsamfund i Kenya. Brugen af lokale materialer formindsker miljøbelastning og skaber arbejde i lokalsamfundet.

Messingdetaljerne på de fine halsbånd fra Kampuni er støbt i hånden af lokale håndværkere, der bruger genanvendt messing. Derudover er hundehalsbåndene dekoreret med smukke glasperler i 100% glas, og de er håndsyede, så de varer længere, og med sans for detalje. På billederne ses også den medfølgende nøglering, der er syet med perler i matchende farver.

Køb fantastiske produkter fra lækre kvalitetsmærker

Hos DollarDog har vi fokus på god kvalitet, og det afspejles specielt i vores udvalg af mærker. Foruden Kampuni, finder du også mærker såsom Fantail, der producerer de lækreste hundesenge af kvalitetsbomuld. Du finder også alt i hundeseler fra Curli, der med deres innovative mindset har opfundet Curli’ Clasp, der effektivt reducerer vægt og den larmende klik fra traditionelle metalringe.

I vores udvalg finder du også velkendte mærker såsom Eldorado, der har et flot sortiment af alt fra hundegodbidder og snacks til hundeposer, fleecetæpper og legetøj. Hos DollarDog kan du være sikker på, at du uden tvivl nok skal finde lige præcis det stykke udstyr, eller det produkt, du står og mangler – og selvfølgelig med billig og hurtig levering.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så kontakt os allerede i dag! Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle spørgsmål mellem himmel og jord, om end du mangler størrelsesvejledning, produktvejledning, eller hvis du blot har et spørgsmål til din ordre. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, eller se vores kontaktinformation ved at klikke her.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye varer, vores outlet eller gode tilbud? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig!