Trixie

Hos DollarDog kan du få et væld af produkter fra tyske Trixie, som favner bredt og producerer både tilbehør, legetøj og mad til kæledyr. Teamet bag DollarDog har nøje udvalgt produkterne, du finder her på siden, så du kan være sikker på at blive tilbudt det bedste. Trixies produkter er kendte for deres slidstærke materialer, og så har Trixie altid dyrenes aktivitetsbehov i centrum, når de producerer varer.

Nedenfor har vi en masse forskelligt legetøj med diverse funktioner samt tilbehør og snacks fra Trixie, som du ikke kan undvære til din hund eller kat. Vores sortiment er stort, så du kan helt sikkert finde lige det produkt, du leder efter. Hvis du er på udkig efter et bestemt produkt fra Trixie, så kig nærmere under vores kategorier som f.eks. Hundegodbidder & Snacks, Kat Senge & Huler samt Hundelegetøj – så bliver det nemmere at overskue de mange produkter.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 254

Faldende orden
Side
pr. side

Aktivér dit kæledyr med legetøj, tilbehør og mad fra Trixie 

Trixie dækker dig ind med en stor del af de remedier, du har brug for til hverdagen med din hund eller kat. Her på siden finder du nemlig over 300 forskellige produkter fra Trixie, og produkterne spænder vidt fra bløde tøjdyr til seler. Størstedelen af Trixies produkter er dog forskelligt, spændende legetøj til din bedste ven, og her har vi både søde drillepinde og pivedyr i latex. Med andre ord har vi legetøj til selv den mest kræsne kat eller hund.

Til katte tilbyder Trixie alt fra praktiske foranstaltninger som kattedøre, halsbånd og toiletter til aktivitetsbolde, drillepinde og kradsetræer. Alle produkterne fås i flere forskellige udformninger og farver, så der er noget for enhver smag. Alle ved, at katten er et bestemt dyr, der ikke nødvendigvis lader sig stille tilfreds med hvad som helst, så derfor har du mulighed for at vælge det helt rette til din kat. 

Til hunde kan du få tyggeben, pivedyr, bilsæder til de lange køreture, bæretasker, hundeskåle af keramik og meget mere. Der er nærmest ikke det produkt, du ikke kan få til dit kæledyr fra Trixie her på siden. Er du ny hunde- eller katteejer, eller ønsker du blot at supplere med nogle gode, solide produkter til dit kæledyr, er Trixie det helt rigtige sted at starte.

DollarDog er forhandler af populære mærker 

Vi hos DollarDog er stolt forhandler af et væld af kvalitetsrige mærker, der ligesom Trixie leverer et bredt udvalg af produkter til kæledyr. Du kan bl.a. finde lækre mærker som Hunter og Buster, hvor du helt sikkert kan finde noget for dig – uanset om du står og mangler nogle gode snacks eller sødt legetøj. Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment til katte og hunde.

Vi kan træffes på tlf. +45 23 83 71 03 eller på vores mail [email protected], hvis du har brug for at få afklaret eventuelle spørgsmål, eller hvis der opstår andet, du har brug for hjælp til. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail. Vi vil også være glade for at se dig i vores flotte butik i Helsinge, hvor du naturligvis er velkommen til at tage dit kæledyr med.