DollarDog Hundeskole

Som noget helt nyt udvider vi DollarDog-universet med en hundeskole. Vores hundeskole ligger i Helsinge i Nordsjælland, og vi tilbyder træning til både hvalpe og voksne hunde. Det er en gammel skrøne, at man ikke kan lære en gammel hund nye tricks. Her hos DollarDog ved vi, at alle hunde kan lære at blive lydige og velopdragne familiemedlemmer, når de får den rigtige træning.

På hundeskolen vil du lære at træne din hund med hjælp fra Henriette Andrae. Henriette har mange års erfaring med hundetræning(link til uddannelsforløb). Er du interesseret i en god start med din nye hundehvalp eller vil du udvikle dig sammen med din voksne hund, så lad os høre fra dig. De fleste hunde kan trænes til at udvise en velafbalanceret adfærd, når de trænes med tålmodighed og erfaring.

Hvis du har nogle specifikke ønsker eller behov som du ikke kan tackle alene, så kan vi også tilbyde enetimer eller en konsultation. Kontakt Henriette på [email protected], så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Læs mere Read Less

3 varer

Faldende orden
pr. side

Det skal være en rar oplevelse at være til hundetræning – både for dig og din hund

I vores undervisning bruges bløde og positive træningsmetoder – dog er et NEJ et NEJ – selvom det kan siges på mange måder.

Det er os mennesker, der skal lære at videreformidle, hvilken adfærd vi ønsker, og det er hundens fornemmeste opgave at forstå os. Den bløde og overbevisende tilgang, som du lærer, giver din hund en følelse af tryghed og sikkerhed, og det gør hundetræningen til en rar oplevelse for både dig og din hund.

På hundeskolen skal vi lære at bruge vores mimiske og kropslige sprog samt vores lyde over for hunden, så det bliver en sund kommunikation, vi alle kan forstå.  

Vi kan også tilbyde clicktræning. Clickeren bruges til at fortælle hunden, at den gør det rigtige undervejs i træningsprocessen, indtil vi når målet. Den milde lyd er en del af vores positive træningstilgang, som fokuserer på ros, opmuntring og tålmodighed.

På lydighedsholdene vil vi som udgangspunkt ikke arbejde med clickeren men ud fra ganske almindelig shaping.

Fra ulv til hund

Som en del af sin uddannelse har Henriette Andrae haft fokus på hundens udvikling fra ulv til hund. Nogle af hundens naturlige instinkter stammer nemlig fra dens forfædre. Alle hunderacer er forskellige, og nogle har flere af ulvens træk end andre. Henriette træner hundene med øje for deres racer og har både praktisk og teoretisk erfaring med adfærdspsykologi inden for faget.