Sårpleje & bandager

Alle kan komme til skade, og det gælder også hunde. På denne side finder du derfor alt fra førstehjælpskit til tægetænger, medicinsk shampoo og sårbalsam, så du er godt udstyret til hverdagens ups. Med disse produkter kan du behandle selv små hudafskrabninger eller sår, som din hund skulle være kommet ud for.

Slikker din hund sår? Så kan det være effektivt med en bandage eller andet, der giver såret ro og plads til at heale. I sortimentet finder du også sårspray som alternativ samt klorhexidin og salve. Du finder også non-slip hundesokker og -støvler, der hjælper din hund med at stå fast på glatte overflader.

Læs mere Read Less

19 varer

Faldende orden
pr. side

Forvent det bedste, vær klar til det værste

Præcis som os mennesker kan vores hunde komme ud for uheld, mindre som større. Derfor er det altid en god idé at have en velfyldt førstehjælpskasse, der hjælper dig med at tage vare på din hund, når uheldet er ude. Selv små sår eller hudafskrabninger kan blive inficerede, og her er god sårpleje essentiel. På denne side finder du derfor alt, du har brug for, for at sammensætte en god førstehjælpskasse til din hund.

Vi kender også alle de varmere sæsoners pest, nemlig flåterne. Her finder du derfor også en effektiv flåttang og klorhexidin til afspritning, når du har fjernet flåten. Du finder også klorhexidin i form af shampoo samt andre medicinske shampooer, der hjælper din hund, hvis den lider af skæl, kløe, tør eller sensitiv hud.

Alt til din bedste ven

Hos DollarDog finder du alt til din hund eller kat, så de ikke skal mangle noget. Dette gælder også de essentielle hverdagsting, der skal skiftes ud, eller hvis der skal gøres klar til et nyt familiemedlem. På hjemmesiden finder du bl.a. et udvalg af flotte og funktionelle hundeskåle og opbevaring, hundetøj og regndækkener. Det er nemlig ingen skam at være god forberedt!

Vi ønsker at hjælpe dig med at kunne yde pleje til din hund eller kat med omtanke, og vi har derfor udvalg produkterne på vores webshop med største omtanke for dit kæledyr. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsmærker og varer, der giver dig den bedste forudsætning for at tage vare på din bedste ven.

Professionel og personlig vejledning

Det er en livsstil at leve med hund og kat, og de er en stor del af vores liv. Hos DollarDog øsnker vi kun det bedste for dig og dine firbenede familiemedlemmer, og vi tilbyder derfor professionel rådgivning og vejledning med god og personlig service.

Du er derfor altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, skulle du have brug for vejledning, hvis du har et spørgsmål til vores sortiment eller noget helt tredje. Du kan let finde vores kontaktformular ved at klikke her.

Når du handler hos os, sørger vi for hurtig fragt, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit nye køb – og handler du for over 399,- DKK, får du fri fragt oveni!