KW

Hvis du er på udkig efter lækre hundeplejeprodukter i god kvalitet, er KW mærket for dig! KW er en dansk producent af hundeartikler og -plejeprodukter, og mærket har eksisteret siden 1972. Siden sin stiftelse er mærket kun vokset i popularitet, og det er i dag et af de mest velkendte mærker. KW er specielt kendt for deres flotte sortiment af KW hundeshampoo, samt deres store udvalg af børster, sakse, kamme, m.m.

Hos DollarDog finder du et stort udvalg af KW plejeprodukter, hundeshampoo, tandpasta, børster, kamme, legetøj, negletænger, tilskudsprodukter og meget mere! Vi kan kun anbefale at gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, hvor du uden tvivl nok skal finde alt, du har brug for til pleje af hund.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 117

Faldende orden
Side
pr. side

KW hundeshampoo til vask af hund

Har din hund rullet sig i noget skidt, har I været ved stranden eller er skoven ekstra mudret? Så kunne din hund godt trænge til et bad! Det er dog ikke altid helt lige meget hvilken hundeshampoo, du bruger til din hund. Mange hunde har sensitiv hud, tåler ikke parfume eller har en pels, der kræver en bestemt pleje. Derfor finder du KW hundeshampoo til ethvert formål. Fælles for alle KW hundeshampooer er, at de sørger for en grundig rensning af pelse, samt efterlader den skinnende, blød og glansfuld.

Når du skal bade din hund, er det vigtigt at børste pelsen fuldstændigt igennem, inden du går i gang. På den måde sikrer du, at pelsen ikke er filtret, og du undgår stride hårknuder, som er umulige at gøre noget ved, når pelsen først er blevet helt våd. Det er også vigtigt at læse hundeshampooens brugsanvisninger inden vask, så du er sikker på, at den anvendes korrekt.

Find lækre kvalitetsmærker hos DollarDog

Hos dollardog.dk finder du et stort udvalg af lækre kvalitetsmærker. Foruden KW hundeartikler finder du andre danske mærker såsom B&B. Ann Bluhme og Gitte Bundgaard er stifterne af B&B, og de er begge professionelle hundefrisører. Hos B&B får du hundeshampoo og plejeprodukter lavet med rene og naturlige ingredienser.

Hvis du er på udkig efter skønne hundesenge, kan du hos DollarDog finde de lækreste kvalitetshundesenge fra Fantail. Hundesengene er lavet af god kvalitetsbomuld og med en skridsikker bund. Leder du efter et unikt halsbånd til din hund, er Kampuni det perfekte valg.

Hjælp og vejledning

Er du usikker på, hvilken KW hundeshampoo, du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder hjælp og vejledning i hele vores sortiment, så du kan føle dig helt sikker på dit køb. Vi har 5/5 stjerner på TrustPilot, og når du køber hos os, får du gratis fragt, når du køber for over 399,- DKK.

Har du brug for at kontakte os? Kontakt os via vores kontaktformular – så skal vi nok hjælpe dig hurtigst muligt.