Børster & Kamme

Hos DollarDog kan du få et stort udvalg af hundebørster og -kamme i høj kvalitet fra en række forskellige mærker. At investere i en god hundebørste eller -kam er ikke blot vigtigt for at holde din hunds pels pæn – det er også vigtigt for hundens velvære og trivsel. Hvis din hund ikke bliver børstet, kan pelsen blive filtret, og det kan ende i pelsknuder, som kan være smertefuldt for hunden.

Kig nærmere på vores store sortiment af hundebørster og -kamme så du kan se, hvilken der vil passe bedst til din hund. Vi har en børste eller kam til enhver hunderace, stor som lille, i mange forskellige former og til flere formål.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 56

Faldende orden
Side
pr. side

Hundebørster og –kamme fra Mason Pearson

Her på siden kan du finde vores brede sortiment af gode hundebørster og -kamme fra de anerkendte mærker Mason Pearson, B&B, Hunter, KW samt Lila Loves it, som alle leverer produkter i høj kvalitet. Du kan vælge imellem mange forskellige typer børster og kamme. Vi har nemlig alt lige fra dutkarter og kamme med forskellige tænder til massagebørster samt fleksible strigler. Med andre ord har vi en børste eller kam til enhver smag.

Vores hundebørster og -kamme varierer i prisklasser, så alle hundeejere kan være med. Derfor kan du både få en kam til 29 kr. fra KW og en børste fra populære Mason Pearson til 1529 kr. Vælg den pelspleje, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilken børste eller kam, du vælger, kan du være sikker på at investere i optimal kvalitet. 

DollarDog har pelspleje til din hund 

Foruden hundebørster og -kamme kan du få en lang række andet tilbehør til hundes pelspleje hos os, du kan undvære. Gå på opdagelse i vores udvalg af tandpleje, pote- og neglepleje samt shampoo- og pelspleje, så du kan forkæle din hund med vores lækre produkter. Husk at vi også har et stort udvalg af produkter til katte, du med fordel kan tage et kig på, hvis du har en kat derhjemme. 

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores sortiment af hundebørster og -kamme, er du mere end velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til vores mail [email protected]. Husk at du også har mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor vi står klar til at hjælpe dig.