Eukanuba

På denne side finder du vores udvalg af kvalitetsrigt hundefoder fra mærket Eukanuba. Eukanuba er kendt hos mange hundeejere og er et populært valg til hundefodring i mange husstande. Eukanuba producerer kvalitetsfoder, der egner sig til mange forskellige hunderacer, størrelser og problematikker som f.eks. sensitiv hud, fordøjelse, vægtkontrol og led.

Her på siden finder du bl.a. kornfrit foder med and, fisk, og kylling. Du finder også hvalpefoder og som hundefoder til voksne hunde. Eukanuba har specielt fokus på ernæringsvidenskab for hunde, og de har specielt fokus på hunden som en utrolig atlet, der har brug for den helt rigtige hverdagsnæring.

Læs mere Read Less

16 varer

Faldende orden
pr. side

50 års ernæringsvidenskab giver pote

Eukanuba har i sin 50-årige eksistens haft fokus på videnskaben bag en god pose hundefoder. Med den enkelte hunds behov i højsædet, har Eukanuba udviklet et stort sortiment af hundefoder i bedste kvalitet og med forbehold for den uendelige liste af hunderacer, energiniveauer og helbredsudfordringer.

Eukanuba er en jazzterm, der betyder ’øverste’ eller ’højeste’, og det kan man i den grad overføre til deres hundefoders gode kvalitet. De har stort fokus på kvaliteten, og de bruger kun foderingredienser af højeste kvalitet. Enhver pose hundefoder er garanteret at møde hundens ernæringskrav 100 % - det giver pote!

Find det bedste match til din bedste ven og træningspartner

Præcis som os mennesker har hunde brug for en velafrundet og balanceret diet, hvor de får alle de næringsstoffer, de har brug for. Derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige hundefoder til din bedste ven, specielt hvis denne også er din træningsmakker. Har du en hund med et højt energiniveau og stor daglig aktivitet, skal hunden præcis som os mennesker have lidt ekstra i motoren. Hos DollarDog finder du et stort udvalg af hundefoder, så du er sikker på at finde det helt rigtige match til din hund.

Foruden Eukanuba fører vi andre kvalitetsrige mærker såsom Carnilove, Core, Isegrim, Eden, Ziwi og mange flere! Vi er også lagerførende i AminoDogs fodertilskud. Foruden foder finder du hos DollarDog alt nødvendigt udstyr til hunde- og kattehold i form af udstyr, legetøj, tilbehør og meget mere!

Brug for hjælp og vejledning? Så kontakt os allerede i dag!

Hos DollarDog har vi indgående kendskab til vores produkter, og vi tilbyder derfor gladelig vejledning til alle, der ønsker det. Dette gælder både foder og andre produkter. Er du i tvivl om størrelse, pasform eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller øvrige kontaktoplysninger. Vi vil gøre vores bedste for at svare på alle dine spørgsmål.

Hos os gør du altid en god handel. Vi tilbyder altid billig fragt, og køber du for over 399,- DKK får du gratis fragt på hele din ordre. Vi glæder os til at høre fra dig!