Companion

På denne side finder du et stort udvalg af legetøj og godbidder til hund fra mærket Companion. Hos Companion er der fokus på flot, sansende og hårdført hundelegetøj, der kan holde din hund underholdt i timevis, og som også faciliterer de gode legestunder mellem hund og ejer. I udvalget finder du alt fra gummilejetøj til ekstra tandrensning, puslespil, reblegetøj, plysdyr og meget mere!

Foruden legetøj producerer Companion en lang række lækre hundegodbidder, der er perfekte til træning og forkælelse. Det er også en sikker vinder som tilbehør til deres legetøj og puslespil. Du kan nemlig fylde legetøjet med godbidder som en ekstra udfordring og motivation til din hund.

Gå på opdagelse i alt fra Companion nedenfor!

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 95

Faldende orden
Side
pr. side

Hundegodbidder og legetøj i verdensklasse

Noget af det der gør Companions hundelegetøj specielt godt, er deres fokus på hundens tænder. Størstedelen af deres legetøj er produceret med ekstra fokus på din hunds tandpleje. Du finder f.eks. legetøj med en masse bløde knopper, bump og teksturer, der er med til at massere og rense din hunds tandkød, tænder og gummer. Til disse kan der med fordel tilsættes eller påsmøres lidt tandpasta, så hunden selv gør arbejdet.

Companion producerer også et stort sortiment af hundegodbidder i alverdens former og sammensætninger. Her er der taget højde for de forskellige hundes størrelser og præferencer, når det gælder størrelse og smag. Derfor finder du et stort udvalg af hundegodbidder i forskellige former, f.eks. små firkanter til mindre hunde eller træning, twists, jerky, pølser og meget mere! Du finder også et godt udvalg af smage såsom okse, kylling, lam, and, kanin og laks.

Undgå travle butikker og begrænsede udvalg

Hos DollarDog har du en fantastisk mulighed for at undgå travle butikker samtidig med, at du får et endnu større udvalg at vælge fra. Foruden at tilbyde mange af de populære mærker, som du finder hos enhver dyrehandler, tilbyder vi et endnu større sortiment af kvalitetsmærker til både hund og kat.

Ved at handle online har du mulighed for at gøre dit indkøb på rekordtid, og du har derfor mere tid sammen med dine kæledyr. Du kan let holde dig opdateret om nyheder og tilbud, og du har større mulighed for at få mere viden om de enkelte produkter, som du ikke kan se nede i butikken.

Handler du hos os, er du sikker på at gøre en god handel. Vi tilbyder gratis fragt og hurtig levering, når du handler for over 399,- DKK. Du får også 5% rabat på hele din ordre, når du handler for over 2.200,- DKK!

Hjælp og vejledning

Fandt du ikke det produkt, du ledte efter, er produktet udsolgt, eller har du brug for vejledning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til dig og dit kæledyr, hvad end det omhandler foder, hundesenge, legetøj eller noget helt fjerde! Vi er vejledende i hele vores sortiment, og du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.