Chuckit

Har du en hund, der elsker bidelegetøj, men som formår at ødelægge det på bare få timer? Så er legetøjet fra Chuckit lige noget for dig og din hund! Hundelegetøjet fra Chuckit er funktionelt og hårdført legetøj, der let tåler bid, kast og andet uden at blive ødelagt. Det giver legetøjet en lang holdbarhed, og du slipper for unødvendige omkostninger.

Chuckit hundelegetøj er miljøvenligt på flere måder end bare én. Fordi legetøjet holder i længere tid, undgås overproduktion og unødvendigt skrald. Chuckits hundelegetøj er derudover fremstillet i naturligt genbrugsgummi, og det er fri for pthalater og nitrosamine.

Læs mere Read Less

15 varer

Faldende orden
pr. side

Sjovt og funktionelt hundelegetøj fra Chuckit

Hundelegetøjet fra Chuckit har en naturlig underholdningsværdi for både dig og din hund. At lege er en fantastisk måde at skabe et stærkere bånd mellem dig og din hund. Hundelegetøjet er fleksibelt og alsidigt, og det kan både bruges til gemmeleg, apport og som belønning på gåture. Gummilegetøjet er også specielt modstandsdygtigt over for hårde bid, og det skåner derved også hundens tænder og undgår at generere under leg.

Hundelegetøjet findes i de karakteristiske orange og blå farver, der gør dem nemme at finde i haven eller på tur, eller hvis de skulle blive væk. I sortimentet finder du alt fra frisbee til bolde, ’pinde’ og plys. Tænker du på miljøet, og ønsker du, at dine produkter er blevet produceret under miljøskånsomme principper, så er Chuckit hundelegetøjet for dig.

Hundelegetøj, fodertilskud, hundeshampoo og meget mere!

Hos Dollardog er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af varer til dig og din hund. Vi gør det nemt at handle lige det, du har brug for i mange forskellige kategorier. Vi er stolte over at føre miljøvenlige produkter, der er til gavn for både dig, din hund og planeten. Vi ønsker at tilbyde vores kunder produkter i bedste kvalitet – og selvfølgelig også til den bedste pris!

I vores sortiment finder du derfor kvalitetsprodukter som f.eks. det danskproducerede hundeshampoo fra B&B, tilbehør og udstyr fra BEONEBREED samt lækkert fodertilskud fra Amino Dog. Vi ved, at et kæledyr ikke blot er et kæledyr, men en livsstil, og vi hjælper dig derfor gerne på vej med de bedste produkter.

Kontakt os gerne

Hos Dollar Dog bestræber vi os på at levere gode produkter og god kundeservice. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål. Vi bestræber os selvfølgelig på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi vejleder dig gerne med at finde det bedste produkt til lige netop dig og din hund. Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Handler du hos os får du fri fragt, når du køber for over 399,- DKK, og vi tilbyder altid hurtig og billig levering. Vi glæder os til at høre fra dig!