UniQ Nordic Gold Frigg Kat

529 DKK
På lager
Varenummer : 994214

Uniq Nordic Golds Frigg til voksne katte bygger på det helt enkle princip, at kun de bedste råvarer er gode nok til vores katte. Frigg er derfor fremstillet af rene og nordiske råvarer: Fisk og krill fra Nordsøen, proteinrig kylling, vitaminrige grøntsager og langtidstørrede økologiske urter. Frigg har god og positiv effekt på bl.a. fordøjelse, pels, immunforsvar samt led og bevægeapparat. Forebygger hårboller.

Katte er rovdyr og kødædere fra naturen. Men katten spiser ikke hvad som helst og vi er overbevist om at de helst spiser mad af god kvalitet, der er produceret skånsomt. Derfor undgår vi at opvarme den koldt pressede økologiske rapsolie og de lagtidstørrede økologiske urter. Frigg har et højt indhold af proteiner fra både fisk, krill og kylling - en varieret sammensætning der sikrer din kats behov essentielle amino syrer.

En sund hud og glansfuld pels sikres af den naturlige indhold af omega 3 og omega 6 fedt syrer.

Din kats tarmflora er vigtig. Frigg giver en tarmflora der holder din kats mave i orden.

Frigg indeholder ikke korn, køderstatning, knoglemel, proteinerstatning, såsom soja, kunstige farve- og aromastoffer, K3, dyreforsøg. Det betyder at du trygt kan give Frigg da det er meget allergivenligt.

Anvendelse

Indhold: Kylling og kyllingeprodukter, kartoffel, ærter, roefibre, koldpresset økologisk rapsolie, fisk og koldpresset fiskeolie, æbler, krill, æg, gulerødder, øko-logiske urter (cikorie, røllike, rød solhat, persille, oregano, hyben, marietidselfrø, lucerne og katteurt) og mineraler. Naturlige antioxidanter (naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid)

Specifikationer

Analytiske bestanddele:

 

Råprotein 31% / 4,5 g / 33,5 g.

Råfedt 18%           

 

Træstof 3%

 

Råaske 7,5%

 

Vand 8%

 

Calcium 1,5%

 

Fosfor 1%

 

Magnesium 0,1

 

Taurin 0,1%

 

Natrium 0,3%

 

Cholinclorid 2400mg

 

Omega 3 11g

 

Omega 6 85g

 

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot