Uniq Nordic Gold Balder Allergi-Pelsproblemer

Price From:
189 DKK
På lager
Varenummer : 995698

Allergi og livsstilssygdomme er ikke kun forbeholdt mennesker. Mange hunde må desværre døje med allergier og pelsproblemer. Det skyldes primært, at der er nogle typer animalske proteiner, som de ikke kan tåle. Da din hund ikke selv kan læse varedeklarationen på foderet, har den trygt og tillidsfuldt overladt det store ansvar til dig.


Vi har kælet for enhver detalje, for med den rette kost oplever mange hunde at blive helt symptomfrie fra både allergi og pelsproblemer. Balders unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe godt på din hund.

Indhold

Indhold: Lam, Glycosamin fra skaldyr.

Frugt og grønt: Æbler, solbær, ærter, bønner, kartofler, roefiber.

Koldpresset økologisk raps- og hampefrøolie

Økologiske urter: Cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok, marietidselfrø

Specifikationer

Uniq Nordic Golds Balder er primært udviklet til hunde med allergi- og pelsproblemer. Lam er den eneste animalske proteinkilde og udelukker derfor de fleste kilder til allergi.  Vi har tilsat hampeolie og solbær, som begge indeholder naturlige GLA fedtsyrer – fedtsyrer som er livsvigtige for din hunds sundhed.

Balder er fri for æg, mælk, korn, gluten og soja. I stedet er Balder fyldt med vitaminrige æbler, bønner, ærter og kartofler. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr i de nordiske farvanden og virksomme stoffer fra de nordiske urter, gør Balder til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds foder, trivsel og velvære. Balder vil også være velegnet, hvis du ønsker at give din hund en kostforandring. 

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot