Amino Dog Piller

Amino Dog® er et tilskudspræparat til hunde. Amino Dog® har en positiv effekt på hunde med knoglelidelser og hud/pelsproblemer. Amino Dog® har allerede været forhandlet i Danmark igennem 10 år, og med gode resultater. Hvorfor er Amino Dog så effektivt? Amino Dog er et aminosyre-koncentrat i pille- eller pulverform, der er fremstillet ved hjælp af en patenteret spraytørrings-metode, der bevirker, at ingen aminosyrer går tabt i processen. Med andre ord L-formen bevares, og organismen kan nå at absorbere alle aminosyrerne i fordøjelsesprocessen, som derefter videreføres til kroppen efter behov. Det betyder i alt sin enkelthed, at hunden får alt det, den har brug for til at opretholde et sundt helbred og immunforsvar.

Doseringsvejledningen anviser at:  

Hunde indtil 5 kg:            1 tablet dagligt              Pulver  ½  tsk.

Hunde indtil 25 kg:         2 tabletter dagligt          Pulver    1  tsk.

Hunde indtil 80 kg:         3 tabletter dagligt          Pulver    2  tsk.

 

Vi anbefaler at give min. dobbelt dosis de første 30 - 60 dage. Vejer hunden eks. 30 kg og normalt skulle have 2-3 tabletter, bør den få 4-6 tabletter i starten.
Man skal ikke være bange for overdosering af Amino Dog® , da der er risikofri koncentration af alle indholdsstoffer og altså ingen forgiftningsfare, selv ved høje doser.
Husk på, at vitaminerne ikke er tilsat. De er naturligt indeholdt i produktet.

 

Price From:
159 DKK
Varenummer : 99763

På lager

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot