Kw Shampoo Jojoba & Kokosolie

149 DKK
Varenummer : 5206

KW Nature Jojoba-& Kokosolie Shampoo er velgegnet til alle pelstyper (på nær ruhår) En super lækker naturlig shampoo med vigtige vitaminer til hundens hår. 
KW NATURE er et naturligt alternativ, der vasker i dybden og efterlader pelsen skinnende ren og blank. KW NATURE indeholder også økologisk Aloe Vera, som plejer huden og er fugtgivende.

 

Indhold

500 ml. 

Specifikationer

Jojobaolie indeholder naturlige vitaminer. Olien tilfører både hud og hår A, B og E vitaminer. Jojobaolien er ekstremt blødgørende for huden. Olien har en blødgørende og beroligende effekt, der kan afhjælpe problemer med hårbunden, hvis den f.eks. er tør, og man lider af skæl. Jojobaolie indeholder også jod, hvilket er årsagen til dens antibakterielle egenskaber. 

Kokosolie er unik i sin opbygning og er dokumenteret til at kunne reducere protein tabet i hår markant. Olien indeholder laurinsyre som gør den antibakteriel og svampedræbende. Endvidere indeholder kokosolie naturlige antioxidanter, vitamin E og K. Olien indeholder også jern, som er effektivt mod skæl. Kokosolie trænger ind i hårstrået, som ingen anden olie, og styrker håret indefra.

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot