Hugglehounds

Har du en hund, der elsker leg, kan man hurtig komme igennem utallige legetøj og bamser. Derfor præsenterer Hugglehounds en løsning ved at lave ekstra slidstærke og robuste tøjdyr, der tåler lidt af hvert. Hugglehounds laver hundelegetøj med sans for detaljer og udformning. Legetøjsdyrerne fås både med og uden lyd, så du har mulighed for at vælge det din hund – eller dig selv – foretrækker.

Hugglehounds har stort fokus på din hunds sikkerhed under leg, og alle tekstiler og materialer testes for skadelige kemikalier, metal og substanser. Med tøjdyr fra Hugglehounds holder leg endnu længere, og din pengepung vil helt sikkert takke dig.

Læs mere Read Less

3 varer

Faldende orden
pr. side

Kom tættere på din hund gennem leg

Leg er essentiel for enhver hund, og det er en vigtig aktivitet for at styrke båndet mellem hund og ejer. Gennem leg får du og din hund skabt gode minder, og du har rig mulighed for at liste træning og grænsesætning ind i leg. At have det sjovt sammen skaber et vidunderligt bånd, og med legetøj fra Hugglehounds er der i deres design fokus på indbydende og sikker leg.

Med et tøjdyr fra Hugglehounds har din hund en trofast legemakker, og både slidstærkt materiale samt design sikrer, at legetøjet vil holde til mange timers leg. Alle produkterne fra mærket er udformet og produceret med kærlighed til hunde, og det kan både føles og mærkes i de smukke og eventyrlige designs.

Produceret med enorm kærlighed til hunde

Mærket Hugglehounds blev etableret tilbage i 2009 af ægteparret Flynn og Julie Krauss, der begge bærer på en enorm kærlighed til hunde. Til sammen råder de over hele 40 år i kæledyrsindustrien, og her har de haft rig mulighed for at udforme produkter skabt af denne kærlighed. Deres ambition er at producere unikke, innovative kvalitetsprodukter til kæledyr og deres ejere, der kan fremme og inspirere til leg.

Tøjdyrenes design skal vække et smil på læben samt indbyde til leg, og de søger at forbedre din hunds liv samt dit forhold til dit kæledyr. Foruden produkternes slidstærke materialer, kan disse også maskinvaskes, så de kan benyttes udendørs såvel som indendørs.

Hos DollarDog finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøj til din hund. Foruden Hugglehounds finder du populære kvalitetsmærker såsom Kong, Jolly-Pets, K9 Julius m.fl.

Hos DollarDog er der altid hjælp at hente!

Er du usikker på, hvilken størrelse, du skal vælge, hvilket legetøj, der vil være bedst for din hund eller noget helt tredje? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vejledning og rådgiver i hele vores sortiment, så du nemt kan efterlade tvivlen ved døren, når du handler hos os. For nem og hurtig kontakt kan du udfylde vores kontaktformular og finde vores kontaktdetaljer ved at klikke her.

Vi tilbyder gratis fragt, når du handler for over 399,- DKK, og vi afsender din ordre hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!