Hugglehounds

Skønne og slidstærke tøjdyr fra Hugglehounds
Hugglehounds laver hundelegetøj med sans for detaljer og udformningen. Passionen bag mærket bygger på ønsket om at blive din hunds bedste ven. Alle ved, at man nemt vinder en hunds hjerte gennem leg - og her er Hugglehounds det perfekt valg, når du vil vinde din hunds hjerte. Med forskellige tøjdyr i særlig slidstærke materialer, der tåler bidemærker, kan du lege med din hund og gøre tøjdyret til hunds trofæ, som den stolt vil vise frem.
Succes med produktion af legetøj til kæledyr
Hugglehounds blev etableret i 2009 af ægteparret Flynn og Julie Krauss, der tilsammen har over 40 års erfaring i Pet-industrien. Deres ambition er at producere unikke, innovative kvalitets produkter til kæledyr og deres ejere, der kan fremme og inspirere til leg med dit kæledyr. Hvilket afspejles i deres produktudvalg og sortiment. Tøjdyrenes designs og udformning vækker et smil på læben og indbyder til leg. Stifteren har en enorm kærlighed for hunde, og de ved, hvad der gør dem glade. De stræber efter at levere produkter, der forbedres hundenes liv og dit forhold til dit kæledyr.     
Tøjdyr med og uden lyd
Legetøjsdyret fås både med og uden pivelyd, så du på bedste vis kan vurdere, hvilken type legetøjsdyr din hund foretrækker. Efter fremstillingen bliver hvert stykke legetøj testet med en metaldetektor for at sikre, at der ikke er nåle eller andet metal i tøjdyret. Alle de anvendte tekstiler bliver endvidere testet for at sikre, at der ikke anvendes nogen skadelige kemikalier.
 
https://sw5502.smartweb-static.com/upload_dir/shop/hugglehounds_PonyKnottie_DollarDog.jpg
Specialpris 229 DKK
Pris: 259 DKK
Tilbud
HuggleHounds Bear Ice Skater Udgår-20
Specialpris 239 DKK
Pris: 269 DKK
Tilbud
HuggleHounds Bunny Long and Lovely-Udgår-20
Specialpris 219 DKK
Pris: 249 DKK
https://sw5502.smartweb-static.com/upload_dir/shop/hugglehound_knotties_hvalros_dollardog.jpg
Specialpris 129 DKK
Pris: 159 DKK
Tilbud
HuggleHounds Ms. Sock Monkey str. S-20
Specialpris 139 DKK
Pris: 179 DKK
Tilbud
HuggleHounds Natural Eco-Woolies Bunny Ball Udgår-20
Specialpris 149 DKK
Pris: 179 DKK
Tilbud
HuggleHounds Natural Eco-Woolies Sock Monkey Ball-20
Specialpris 149 DKK
Pris: 179 DKK