BARF

BARF-hundefoder er et foder, der er skabt med afsæt i ideen om, at hunden fra naturens side er skabt til at spise råt kød, og ligeledes med henblik på at give hunden en kost, der minder så meget om den naturlige som muligt. Foderet indeholder ingen tilsætningsstoffer eller andre allergifremkaldende elementer.

Ønsker du at give din hund en mere naturlig, rå kost, som desuden giver mange gode fordele i hverdagen, så dyk ned i vores udvalg af BARF-hundefoder nedenfor.

Læs mere Read Less

1 vare

Faldende orden
pr. side

Styrk hundens sundhed med BARF

BARF, som er en forkortelse af ”Biologically Appropriate Raw Food”, på dansk ”biologisk afpasset rå føde”, er et sundt og naturligt hundefoder, som består af rent kød. BARF er for alle hunde, store som små og i alle aldre.

Filosofien bag foderet er, at hunde fra naturens side er skabt til at indtage kød, hvorfor en hund egentlig ikke har brug for fødevarer som korn, majs, ris osv., som er tilsat traditionelt tør- og vådfoder. Fysiske fordele ved brug af BARF er bl.a. styrket immunforsvar, blank pels og rene, stærke tænder.

Når du fodrer din hund med en kost af BARF-foder, er det dog stadig vigtigt at huske at supplere kosten med vegetabilske og andre proteinholdige elementer. Kun sådan er du sikret, at din hund får en naturlig, velafbalanceret og næringsrig kost. Vær dog opmærksom på, at nogle af BARF’s produkter allerede indeholder diverse grøntsager.

Kom godt i gang med BARF sammen med os

Hos DollarDog tilbyder vi som noget ekstra at hjælpe dig og din hund godt i gang med at bruge BARF-hundemad. Da al ny kost kræver tilvænning for hunden, er det vigtigt at skabe den rette overgang mod en ny, naturlig kost. Vi tilbyder at hjælpe med at skabe den helt rigtige kostplan for din hund samt stå til rådighed med tips og kyndig vejledning. Læs mere på linket her, og kom godt i gang med BARF.

Alt, du skal bruge til hund

Udover udvalget, du ser på denne side, har vi hos DollarDog alt, du skal bruge til din hund. Til at supplere hundens kost har vi forskellige kosttilskud og -supplementer, som kan hjælpe din hund på vej mod en god og sund kost. Skal hunden forkæles med noget ekstra lækkert, så se vores sortiment af vådfoder og dåsemad – du finder med sikkerhed noget, din hund vil savle over. Foruden foder forhandler vi også meget andet udstyr til din hund, f.eks. produkterne fra Back on Track.

DollarDog står altid klar til at hjælpe

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af hundefoder fra BARF eller til vores øvrige sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos DollarDog går vi op i at give vores kunder den bedst mulige service, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe og vejlede dig mod det rette køb. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Vores kontaktinformationer finder du nederst på siden. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at handle med dig!