Jolly Pets

Hvis din bedste ven er en hund, som elsker legetøj, så er Jolly Pets et mærke, som du bør holde øje med. Med erfaring på markedet siden 1994 har Jolly Pets formået at bane sig vej ind i vores hjerter med deres kvalitetsrige og slidstærke produkter. Vi er hos DollarDog meget stolte af at føre deres produkter hos os, da de designer legetøj med hundens behov i fokus.

Jolly Pets legetøj egner sig perfekt til mange forskellige typer af lege, som din hund kan lege med alene eller sammen med dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af produkter fra Jolly Pets og find favoritten til din bedste ven.

Læs mere Read Less

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor skal jeg vælge hundelegetøj fra Jolly Pets?

Jolly Pets laver et væld af legetøj til dyr, og særligt deres legetøj til hunde har en speciel plads i DollarDogs hjerte – de laver nemlig legetøj til hunde med forskellige behov. Det betyder, at Jolly Pets udførligt beskriver hvilken type leg, det enkelte legetøj passer ind i.

Eksempelvis er deres originale Jolly Pets hundebolde, som er giftfrie og punkterfrie, perfekt til at trække og kaste med. De kendes også som Jolly Balls. De er gode til hunden, som elsker at jagte, lege apport og svømme. Dog anbefales Jolly Balls ikke til hunde, der elsker at bide i ting – for selvom bolden er punkterfri, kan dele af bolden stadig tygges i stykker. Det kan hurtigt udvikle sig til en farlig situation for din hund, hvis den skulle finde på at tage et stykke i munden. Derfor er det smart, at Jolly Pets altid beskriver, hvad deres legetøj er godt til, og hvad det ikke egner sig til.

Find alt til din bedste og blødeste ven hos DollarDog

Hvis du har læst ovenstående og ærgrer dig over, at din tygge-glade hund ikke kan bruge Jolly Pets hundebold, så må du ikke blive fortvivlet. DollarDog har nemlig et stort udvalg af legetøj til fra flere forskellige brands – heriblandt Chuckit. Hundelegetøjet fra Chuckit er designet til hunden, der elsker at tygge, gnaske og bide i ting, og deres produkter er udviklet til at kunne holde til enormt mange bid og en masse gumlen.

Hos DollarDog sælger vi også meget andet udover hundelegetøj. Vi sælger eksempelvis hundesnacks i form af dog chews fra FarmFood Rawhide, som er designet til at rengøre din hunds tænder, imens den nyder en dejlig, lækker snack.

Er du derimod på udkig efter en ny sele til jeres guldklump, kan du også finde det her hos os. Vi forhandler seler fra flere forskellige mærker, heriblandt fra mærket Curli. Selerne er lette at påføre, og de har en helt særlig, simpel og effektiv lukkemetode, der gør livet nemt for både dig og din hund.

Kontakt DollarDog ved tvivl eller spørgsmål

Hos DollarDog går vi meget op i, at du og din hund får den bedste behandling og de bedste produkter fra os. Derfor tager vi altid gerne imod forslag eller forespørgsler, så vi sammen kan skabe de bedste omstændigheder for jer. DollarDog vil altid gerne hjælpe, hvis der skulle opstå tvivl om et produkt, spørgsmål til en ordre eller noget helt tredje!

Kontakt os via vores kontaktformular, på e-mail [email protected] eller på tlf. (+45) 28 56 71 03. Så står vi klar til at give dig den bedste rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig!