Kurgo

Hos amerikanske Kurgo er der fokus på at udvikle og producere holdbare løsninger, der passer på hunden, når den er med dig i bilen. Mærkets grundlæggere er brødrene Kitter og Gordie Spater, og de udvikler og designer alle mærkets produkter. Brødrene er så sikre på deres produkters kvalitet, at de stiller livstidsgaranti på alle deres produkter! Oplever du derfor, at der går en syning, eller at et spænde bliver defekt, ombyttes produktet straks til et nyt.

Kurgo har stort fokus på hundes sikkerhed, når den befinder sig i bilen. En sikkerhedssele er nemlig udviklet til mennesker, og Kurgo har derfor påtaget sig at udvikle sikre færdselsløsninger målrettet hunde. Nedenfor finder du derfor alt fra hundesikkerhedsseler til booster sæder, bagsædebetræk og sikkerhedsseler.

OBS! Garantien gælder ikke, hvis det er hunden selv, der har forvoldt skaderne. Har hunden haft tænderne i et produkt, gælder garantien derfor ikke.

Læs mere Read Less

18 varer

Faldende orden
pr. side

Sikkerhedsseler til hunde fra Kurgo

Der er mange hunde, der nyder at køre bil. En biltur betyder nye oplevelser, måske en tur til stranden eller hundeskoven. Nogle hunde kan dog også blive ængstelige i bilen. Uanset din hunds temperament i bilen, er sikkerheden vigtig. Med produkterne fra Kurgo kan du nemt give din hund en sikker og tryg tur i bilen. Det skal nemlig være sikkert både for dig og din hund, når I kører i trafikken.

Hos Kurgo finder du mange forskellige løsninger på hundes trafiksikkerhed. Den helt simple løsning er en sikkerhedsselestrop. Den sættes blot i sikkerhedsselespændet, og i hundens sele. Den kan med fordel anvendes sammen med Kurgo Tru-Fit selen. I sortimentet finder du også Kurgo Impact sikkerhedsselen, der er det mest sikre valg til hunden, når man kører bil.

Find alt til hunden hos DollarDog!

Foruden Kurgo, byder DollarDog også på en masse kvalitetsrige hundeprodukter. I vores sortiment finder du bl.a. mærker som Hugglehounds, der producerer særligt slidstærkt hundelegetøj til legesyge hunde. Du finder også lækkert træningsudstyr og tilbehør, eksempelvis hundefløjter fra Acme. Disse fløjter er særligt populære grundet deres iøjnefaldende farver, så de er lette at finde, hvis du skulle tabe den.

Det er også muligt at købe hundefoder og tilskud hos DollarDog. Præcis som vi mennesker har hunde brug for den rigtige ernæring, og det betyder en velbalanceret kost. Hertil kan du med fordel bruge tilskud fra Amino Dog, der kan bruges til hunde i alle aldre med hud- og pelsproblemer.

Kontakt os gerne!

Hvis du ønsker flere informationer om et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne på vej til at vælge den helt rigtige størrelse eller pasform. Ønsker du at kontakte os, skal du blot anvende vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.