Senge, Tæpper og Puder

Komfortable hundesenge, hundepuder og hundekurve

Alle fortjener og sætter pris på en god nattesøvn, og vi kender allesammen vigtigheden i at hvile et behageligt, blødt og sikkert sted. Dette gælder også for din hund og derfor har vi hos Dollardog.dk et stort udvalg af holdbare hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper i flere forskellige prisklasser.

Med vores brede sortiment giver vi dig rig mulighed for at finde den helt rigtige seng til din hund. Prøv eksempelvis en af de populære Buster Memory Foam hundesenge, der er ekstra bløde og særligt velegnet til ældre hunde. Eller gå på opdagelse i vores mange forskellige hundesenge fra brandet Hunter - et kendt mærke inden for udstyr til hunde, som har et særligt højt fokus på at skabe innovative kvalitetsprodukter, der kan tåle slid og beskidte poter.

Se desuden vores udvalg af hundehuler til de mindre hunde, der giver din hund sit helt eget fristed, hvor den kan sove afskærmet fra støj eller andre generende lyde i hjemmet. For nogle hunde giver det en ekstra form for velvære og tryghed, hvis de har noget over sig og kan putte sig lidt væk fra mennesker og lysindfald.

Hunter Pude Göteborg-20
Price From:
749 DKK
https://sw5502.smartweb-static.com/upload_dir/shop/HUNTER_pude_list_dollardog.jpg
Specialpris 629 DKK
Pris: 899 DKK
Hunter Pude Midlum-20
Price From:
899 DKK
https://sw5502.smartweb-static.com/upload_dir/shop/Hunter_dogcushion_dollardog_red.jpg
Specialpris 350 DKK
Pris: 699 DKK
Hunter Pude Sanremo Beige-20
Price From:
Specialpris 454 DKK
Pris: 649 DKK
Hunter Pude Sanremo Blå-20
Price From:
649 DKK