Senge, Tæpper og Puder

Komfortable hundesenge, hundepuder og hundekurve

Alle fortjener og sætter pris på en god nattesøvn, og vi kender allesammen vigtigheden i at hvile et behageligt, blødt og sikkert sted. Dette gælder også for din hund og derfor har vi hos Dollardog.dk et stort udvalg af holdbare hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper i flere forskellige prisklasser.

 

Med vores brede sortiment giver vi dig rig mulighed for at finde den helt rigtige seng til din hund. Prøv eksempelvis en af de populære Buster Memory Foam hundesenge, der er ekstra bløde og særligt velegnet til ældre hunde. Eller gå på opdagelse i vores mange forskellige hundesenge fra brandet Hunter - et kendt mærke inden for udstyr til hunde, som har et særligt højt fokus på at skabe innovative kvalitetsprodukter, der kan tåle slid og beskidte poter.

 

Se desuden vores udvalg af hundehuler til de mindre hunde, der giver din hund sit helt eget fristed, hvor den kan sove afskærmet fra støj eller andre generende lyde i hjemmet. For nogle hunde giver det en ekstra form for velvære og tryghed, hvis de har noget over sig og kan putte sig lidt væk fra mennesker og lysindfald.

Læs mere Read Less

29 varer

Faldende orden
pr. side