Senge, Tæpper og Puder

Komfortable hundesenge, hundepuder og hundekurve

Alle fortjener og sætter pris på en god nattesøvn, og vi kender allesammen vigtigheden i at hvile et behageligt, blødt og sikkert sted. Dette gælder også for din hund og derfor har vi hos Dollardog.dk et stort udvalg af holdbare hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper i flere forskellige prisklasser.

Med vores brede sortiment giver vi dig rig mulighed for at finde den helt rigtige seng til din hund. Prøv eksempelvis en af de populære Buster Memory Foam hundesenge, der er ekstra bløde og særligt velegnet til ældre hunde. Eller gå på opdagelse i vores mange forskellige hundesenge fra brandet Hunter - et kendt mærke inden for udstyr til hunde, som har et særligt højt fokus på at skabe innovative kvalitetsprodukter, der kan tåle slid og beskidte poter.

Se desuden vores udvalg af hundehuler til de mindre hunde, der giver din hund sit helt eget fristed, hvor den kan sove afskærmet fra støj eller andre generende lyde i hjemmet. For nogle hunde giver det en ekstra form for velvære og tryghed, hvis de har noget over sig og kan putte sig lidt væk fra mennesker og lysindfald.

Hunter Boxmadras Bristol Antracit-20
Price From:
649 DKK
Hunter Boxmadras Bristol Grå-20
Price From:
649 DKK
Hunter Boxmadras Bristol Turkis-20
Price From:
649 DKK
Hunter Boxmadras Lancaster Brun-20
Price From:
599 DKK
Hunter Boxmadras Lancaster Grå-20
Price From:
599 DKK
Hunter Hundekruv Linz Beige-20
3.039 DKK
Hunter Hundekurv Graz Antracit-20
1.199 DKK
Hunter Hundekurv Graz Natur-20
1.199 DKK
Hunter Hundekurv Graz Taupe-20
1.199 DKK
Hunter Hundekurv Linz Antracit-20
3.039 DKK
Hunter Hundekurv Linz Natur-20
3.039 DKK
Hunter Hundetæppe Ricardia Sort-20
1.297 DKK