Acme fløjte

På denne side finder du vores udvalg af de letanvendelige hundefløjter fra Acme. Foruden fløjterne finder du også tilhørende fløjtesnore, så du let kan tage fløjten med til træning, på tur og på jagt. Fløjterne fungerer fantastisk til indkald over distance, så du ikke skal råbe efter hunden, men kan også bruges til tæt træning.

Acme fløjterne er produceret i vejrbestandigt materiale, så du let kan have den med dig om halsen i al slags vejr. Fløjterne fås i forskellige toner og lydstyrker. De har fast tone, der fungerer rigtig godt på afstand, så du kan opnå et fantastisk samarbejde med din hund. De fås også i høj tonehøjde, der gør den stille for brugeren, men hørbar for hunden.

Læs mere Read Less

6 varer

Faldende orden
pr. side

Klokkeklar kommunikation mellem dig og din hund 

Acme hundefløjterne er med til at sikre en klokkeklar kommunikation mellem dig og din hund. Har du hunden gående fri på længere afstande, er fløjten fantastisk til at sikre gode indkald. Fløjten er nem at bruge i dagligdagen, og den er en god tilføjelse til hundens træningsudstyr. Med Acme fløjternes fløjtesnor er den let at have med om halsen, hvor den er lettilgængelig.

En hund har meget bedre ører end vi mennesker, og fløjternes høje og klare toner gør det let for dem at forbinde forskellige fløjt med forskellige kommandoer. Acme hundefløjterne kan derfor effektivt bruges til flere slags træning og ikke blot indkald. Vil du gerne gøre brug af hundefløjte i tætbeboede områder, kan du med fordel bruge de lydhøre hundefløjter, som kun hunden kan høre.

Fremhævede og moderne farver 

Acme hundefløjterne fås i fremhævede farver, så de er letgenkendelige og nemme at holde styr på i hjemmet. Fløjterne er lavet i flotte og moderne farver, der skaber blikfang, så du let kan finde fløjten, når du og din hund skal på tur.

Skulle du være uheldig at tabe fløjten, hvis du ikke har den på fløjtesnor, gør farverne fløjterne lettere at finde i naturen. I modsætning til en sort fløjte, gør de fremhævede farver fløjterne lettere at finde på marker eller i højt græs.

DollarDog – det bedste til din bedste ven

Hos DollarDog kan du finde alt i udstyr, foder og legetøj til din bedste ven. Du finder også lækkert foder såsom Carnilove, der er udviklet efter hundes ernæringsbehov. Har din hund brug for lidt ekstra kærlighed i form af tilskud, forhandler vi mærker som Amino Dog. Hos os vægter vi god hundesundhed og et godt træningssamarbejde mellem dig og dig hund.

Hos DollarDog får du også fordele, når du handler hos os. Vi tilbyder altid billig fragt, og vil du ikke gå glip af alle vores formidable nyheder, så er du hjertelig velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Har du spørgsmål til vores produkter, eller mangler du rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.