Lily’s Kitchen

Kvalitetsfoderet Lily’s Kitchen hundefoder er oprindeligt lavet til en sød Border Terrier ved navn Lily. Hun er inspirationskilden til foderet, som også er opkaldt efter hende. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd fik Henrietta skabt nogle helt særlige opskrifter, som kun laves med naturlige og sunde ingredienser, så dit kæledyr kan få lige så godt foder, som Lily fik.

Hvad end din hund skal have specialfoder som kornfrit hundefoder, vegetarisk hundefoder, hundefoder til sarte maver eller sart hud, organisk hundefoder eller hypoallergenic hundefoder, så laver Lily’s Kitchen hundefoderet til din bedste ven. Her på siden finder du både tørkost, vådfoder, slankefoder og godbidder. Udforsk udvalget herunder og find det foder, der passer bedst til din firbenede ven.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Hvilket foder fra Lily’s Kitchen skal jeg vælge?

Vi kæledyrsejere kan vist ikke lyve os fra, at vores pelsede venner elsker en lille og lækker godbid i ny og næ – sommetider oftere, hvis de kan snyde dem ud af os med deres store og søde øjne. Lily’s Kitchen har et bredt udvalg af både godbidder og fuldkost til både hunde og katte.

Lily’s Kitchen hundefoder har flere forskellige godbidder til hunde. Er du ved at træne din hund, kan du med fordel købe Lily’s Kitchen træningsgodbidder, der er velegnet til formålet. De er lavet med ordentligt kød og absolut ingen tilsat sukker, da sukker kan være skadeligt for din hund. Har du en hundehvalp eller en seniorhund, har de også lavet flere forskellige godbidder i de kategorier, så din hund kan nyde sunde snacks.

Der er masser af muligheder, når du vil forkæle din bedste ven, og det gælder også, hvis din bedste ven er en kat. Selvom Lily’s Kitchen begyndte som et foder til hunde, laver de også kvalitetsfoder til katte. Derfor eksisterer både Lily’s Kitchen hundefoder og Lily’s Kitchen kattefoder. Lily’s Kitchen har et fint udvalg af kattefoder såsom multipakker med vådfoder og multipakker med paté. Har du lige fået en eller flere killinger, kan du også købe nærende foder hos Lily’s Kitchen, der er specialudviklet til killinger.

Vi har alt til din pelsede følgesvend!

Hvis du gerne vil have lov til at kigge dig godt omkring, før du bestemmer dig, så har vi hos DollarDog flere forskellige fodervarianter, der vil gøre dit kæledyr glad.

Vi har mærker som Carnilove, der også laver foder til både katte og hunde. Carnilove er, som Lily’s Kitchen, lavet med en blanding af naturlige ingredienser. Derudover er foderet 100 % korn- og kartoffelfrit, og det består af 70 % vildtkød og 30 % vilde bær, skovfrugter og grøntsager. Mums!

Hos DollarDog finder du også mærker som Naturea Naturals, der er et hundefoder, der er ideelt for alle hunderacer. De har fodervarianter med kødtyper såsom lam og svin.

Leder du derimod efter en ny seng eller et nyt legetøj til din hund, har vi nogle fine varianter fra Buster, som er et kig værd.

Vi står klar til at hjælpe

Hos DollarDog ved vi godt, at det kan være meget svært at vælge det rigtige foder til dit kæledyr. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor hjælper vi gladeligt med det, du har brug for, da vi har styr på, hvad hunde har godt af.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til et bestemt produkt, tøv da ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og din firbenede ven!