Hundeklikkere & -fløjter

Hos DollarDog har vi klikkere og fløjter, der kan hjælpe dig godt på vej, når du skal i gang med hundetræningen. Med en klikker eller fløjte kan du nemt træne din hund til at komme hen til dig eller få den til at gøre forskellige øvelser og adlyde kommandoer. Fløjter og klikkere er gode redskaber at have ved hånden, som gør det lettere og mere effektivt for dig, når du skal begynde at træne din hund.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment nedenunder og find den klikker eller fløjte, som passer bedst til dig og din hund. Vi har fløjter til alle hunderacer og klikkere i forskellige designs, så der er med sikkerhed noget, som falder i din smag. 

Læs mere Read Less

18 varer

Faldende orden
pr. side

Sådan kommer du i gang med klikkertræning af din hund

En klikker er god at bruge i din hundetræning, da du nemt og hurtigt kan lade din hund vide, at en belønning er på vej. I modsætningen til vores stemmer varierer klik-lyden ikke i styrke og intensitet, og det er derfor nemmere at kommunikere entydigt med din hund og få den til at lystre.

Det er nemt at komme i gang med at bruge en klikker, når først hunden er blevet bekendt med den. Det gør du ved først at klikke med den 10-15 gange og derefter give hunden en belønning. På denne måde kan hunden forbinde klik-lyden med at få en belønning. Herefter kan du prøve forskellige og simple øvelser og belønne hunden, når den gør det korrekt. Prøv f.eks. at sætte håndfladen tæt ned mod hunden, og når snuden rører din hånd, klikker du og giver en belønning. Når du igen har gjort det en 10-15 gange, kan du prøve samme øvelse med længere afstand imellem din håndflade og hunden.

Hundefløjter er gode til indkald af hunde

En fløjte er ideel til dig, der ikke kan få dit indkald af hunden til at fungere eller gerne vil gøre det mere optimalt. Fordelen ved at bruge en fløjte er, at den altid har den samme tone, så hunden nemt kan genkende lyden af den – også hvis du køber en ny. Vi forhandler fløjter med mellem, mellem-høje og høje toner, så du kan finde den, der passer bedst til din hund. En fløjte med en mellem-høj tone passer godt, hvis du er ejer af f.eks. en labrador eller retriever, mens en fløjte med en høj tone er foretrukket af spaniel-ejere. Dette er blot tommelfingerregler, og det vil i sidste ende afhænge af, hvilken hund du har, så prøv dig frem.

DollarDog har alt inden for adfærdsbehandling og træning af din hund

Er du på udkig efter andre produkter til hundetræning, skal du ikke lede længere – vi har det hele hos DollarDog. Vi sælger alt lige fra apportredskaber til produkter inden for adfærdsbehandling, såsom dufthormoner og transportspray.

Brænder du inde med spørgsmål til vores udvalg af klikker og fløjter eller nogle af vores andre produkter inden for adfærd og træning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv via vores mail [email protected], så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi har også en butik og træningscenter i Helsinge, som du altid er velkommen til at lægge vejen forbi.