Badekåber

På denne side finder du vores lækre udvalg af badekåber, bademåtter og håndklædedækkener til hunde. En badekåbe er en god tilføjelse til arsenalet af hundeudstyr, der hjælper med at holde din hund sund, rask og komfortabel. Du finder badekåberne i forskellige størrelser og materialer, som f.eks. fleece, bomuld og naturfiberblandinger, der hurtigst muligt tørrer din hund.

Badekåberne til hund kan effektivt bruges efter en lang gåtur i regnvejr, hvor hunden er blevet godt våd. Giv blot din hund badekåben på, vent 15-30 minutter, og nyd en varm og veltørret hund. Udover badekåbernes gode tørrefunktion hjælper de også med at holde hunden varm og glad.

Læs mere Read Less

6 varer

Faldende orden
pr. side

Minimer lugten af våd hund

Det er langt fra alle, der bryder sig om lugten af våd hund, men med Danmarks omskiftelige vejr, er det umuligt at undgå. Med en badekåbe eller håndklædedækken til hund, har du dog mulighed for at minimere lugten samt varigheden af den. En badekåbe hjælper effektivt med at tørre hundens pels, og nogle fungerer endda også lugtreducerende og antibakterielt – helt uden, at du skal løfte en finger.

Med en badekåbe slipper du for at bruge håndklæder til at tørre hunden, og du undgår derved mere vasketøj og ekstra arbejde. Selvom de fleste hunde er godt beskyttet mod kulde af deres pels, kan en tung og våd pels lede til en kold hund. Derfor er det vigtigt at få tørret hunden hurtigst muligt samt at holde den varm og glad med en badekåbe.

Forebyg potentielle skader og sygdom

Er man selv kold og våd i længere tid, er det meget sandsynligt, at man bliver forkølet, og det fungerer på samme måde for hunde. Har din hund været med på jagt hele dagen, eller har I været på tur i regnvejr? Så sørg for at medbringe et hundedækken eller en badekåbe, der kan holde hunden varm efter aktivitet. Dette gælder også langhårede hunde, der har en god underuld, hvor regnen ikke trænger igennem.

Er din hund ekstra udsat for kulden i vintertiden, er det vigtigt at have noget, der kan holde den varm. Derfor finder du hos os et stort udvalg af vinterjakker til hunde, og du kan også med fordel gå på opdagelse i vores fine sortiment af strik til hunde, hvis din hund også har brug for beskyttelse indendørs. Du finder også andre hjælpemidler såsom sko og sokker, der både kan fungere som beskyttelse mod saltede veje eller som anti-slip på glatte gulve.

Brug for hjælp?

Skulle du have spørgsmål til varerne i vores sortiment, eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare på alle spørgsmål, og du kan nemt komme i kontakt med os gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!