Fleece

På denne side finder du vores kvalitetsrige sortiment af fleecedækkener til hunde. Du finder fleecedækkenerne i forskellige størrelser og farver, så du kan finde lige netop det produkt, du har brug for, og som klæder din hund bedst. Fleecejakkerne er gode til at holde din hund varm på kolde dage, hvor den har brug for lidt ekstra beskyttelse, f.eks. efter klip, eller hvis den ikke sætter nok vinterpels. Fleecejakkerne er ekstra bløde og behagelige, så de er en drøm for hunden at have på. De er også yderst nemme at give hunden på, og de fastsættes ofte med velcro, der gør dem yderst justerbare. Er du i tvivl om, hvilken størrelse din hund skal have? Så finder du nemt størrelsesguides og specifikationer ved at klikke på dit ønskede dækken.

Læs mere Read Less

10 varer

Faldende orden
pr. side

Fantastiske fordele ved brug af fleecedækkener

Et fleecedækken er ikke blot et stykke tøj til din hund. Det kan have mange gode fordele for hunden, og derfor er det en god ting at have liggende til din firbenede ven. De fine fleecejakker er specielt gode til ældre hunde, der har problemer med at holde varmen, både inden- og udenfor. Fleecejakkerne er også yderst effektive til korthårede hunde, eller hunde uden underuld, så de ikke fryser i de kolde måneder, og derved holder sig sundere og fri for sygdom, præcis som vi tager jakke og halstørklæde på. Et fleecedækken er også en essentiel beklædning for jagthunde, når de skal restituere efter en lang og hård arbejdsdag. Med en fleecejakke holder de muskler og sener varme, så de hurtigere bliver friske igen og undgår skader.

DollarDog – alt til hund og kat

Hos DollarDog forhandler vi alt essentielt udstyr til dig og din bedste ven. Vi priser os på personlig og professionel service og rådgivning, og vi forhandler udstyr og tilbehør for den bedste pleje af både hund og kat. Har du lyst til at læse mere, om vores historie og vores dygtige medarbejdere, kan du klikke her. Vi forhandler diverse gode hjælpemidler til de kolde tider, såsom sko, sokker og hjælpemidler til din hund samt badekåber. Et fint fleecedækken kan nemlig også effektivt bruges som badekåbe, men i denne kategori finder du også specialiserede produkter til netop dette formål. De fine sko kan med fordel bruges i de kolde måneder, når sneen for alvor kommer, og de beskytter din hunds poter mod salt og andre urenheder eller farlige genstande på jorden.

Hjælp og vejledning med et smil

Hos DollarDog sidder vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, som du måtte sidde inde med. Du kan altid kontakte os nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare på spørgsmål og henvendelser hurtigst muligt. Du finder vores kontaktinformation og kontaktformularen ved at trykke her. Vi har altid billig og hurtig fragt samt mange andre fordele. Vi glæder os til at høre fra dig!