Regntøj

På denne side finder du vores fine udvalg af regnjakker og frakker til hunde. Med en hunderegnjakke undgår du plaskvåd pels, og din hund kan holde sig regn til trods for det ubeslutsomme danske vejr. Hos DollarDog forhandler vi hunderegnjakkerne i forskellige farver og former, så du kan finde lige præcis den regnjakke, der passer bedst til din hund. Regnjakkerne til hunde fås i forskellige størrelser, som du kan finde ved at trykke på den enkelte jakke. Vores udvalg dækker derfor over både store og små hunde, da alle hunde har behov for at komme udenfor.

Læs mere Read Less

14 varer

Faldende orden
pr. side

Mere samvær, mindre rengøring

Det er ingen hemmelighed, at hunde har brug for at komme udenfor uanset vejret. Hvor vi mennesker må bruge regntøj, for at holde sig tørre, tager de fleste pelsede hunde ikke skade af en tur i regnen – men det gør vores hjem. Undgå en våd og beskidt hund, der ryster vand over det hele, eller skal tørres i flere minutter efter selve gåturen.

Med en hunderegnjakke kan du bruge mere tid på samværet med din hund, og mindre tid på rengøring og tørring. Regnjakken holder din hund tør på størstedelen af kroppen, og de kan også fås med andre goder. Hunderegnjakkerne kan fås i forede modeller til den kuldeskære hund, og til den mørkere tid på året fås de også med reflekterende detaljer og kantbånd.

God bevægelighed og komfort

Er du i tvivl, om en regnjakke til hund påvirker din hunds bevægelighed, behøver du ikke længere være det. Vores udvalg af regnjakker til hunde er produceret og designet med hundes anatomi og komfort i hovedsædet. Regnjakkerne er lavet, så de sidder ergonomisk godt på mange forskellige hunde, og de påvirker ikke deres bevægelighed på nogen områder. Regnjakkerne er nemme at give hunden på og tage af, og de kan nemt hænges til tørre og rengøres med en klud, hvis der skulle komme mudder på. Alle jakker er naturligvis vandafvisende, og de er både praktiske og flotte i design.

Tænker du på at tilføje flere jakker til din hunds garderobe, eller har din hund brug for ekstra varme og beskyttelse, kan du gå på opdagelse i vores lækre udvalg af strik til hunde, der nemt kan gives på under en regnjakke. Vi forhandler også vinterjakker til hunde, hvis din hund har brug for ekstra varme i de kolde måneder.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Hos DollarDog står vi altid klar til at vejlede og svare på spørgsmål, hvis du skulle have brug for det. Sidder du inde med et spørgsmål om en vare, eller er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du nemt udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.