Puder

En hundepude tillader din hund at tage sig nogle lure i løbet af dagen eller hele natten for den sags skyld. Især ved sommerens høje temperaturer kan en hundepude være et godt alternativ til eksempelvis hundekurven, da der ved denne ikke er nogle grænser for, hvor meget din hund kan bevæge og strække sig.

Hos DollarDog finder du et stort udvalg af hundepuder til både store og små hunde. Hundepuderne findes i en række forskellige former og kvaliteter, så du har mulighed for at vælge netop den model, som du synes passer bedst til din hund. Vi har et udvalg af både billige hundepuder samt nogle lidt dyrere kvalitetspuder. Vores kvalitetsrige hundepuder finder du blandt andet fra kendte mærker som Hunter og Buster.

Læs mere Read Less

19 varer

Faldende orden
pr. side

Hundepuder i forskellige former og størrelser 

Det er rigtig vigtigt, at din hund har en hundepude i den rette størrelse. En hundepude skal skabe tryghed, og derfor kan en alt for stor pude virke voldsom for de mindre hunde. Ligeledes er det ikke rart for de større hunde med en hundepude, der er for lille. Det mindsker naturligvis komforten betydeligt, hvis der ikke er plads til, at hele kroppen kan ligge blødt og dejligt på puden. Derfor anbefaler vi, at du gør dig nogle grundige overvejelser om størrelsen, inden du investerer i en hundepude til din hund.

 Formen og kvaliteten har ligeledes noget at sige, når du skal vælge den rette hundepude. Hvad angår formen, så kan du hos DollarDog finde både nogle runde, ovale og firkantede hundepuder. Vores ovale hundepuder kan bruges på gulvet, men de er også velegnede i en hundekurv af samme størrelse. Formen på de firkantede hundepuder gør disse særligt egnet til transport i eksempelvis et bur i bilens bagagerum. Derudover er de også ideelle at anvende som hundesenge. 

Uanset hvilken hundepude du vælger, så kan du med fordel supplere denne med et hundetæppe, for at gøre det ekstra behageligt og trygt. Fordelen ved et hundetæppe er desuden, at I nemt kan tage det med på besøg hos vennerne eller på andre ture, så din hund har noget velkendt med sig, som den kan ligge sig og hvile i, hvis der er behov for det.

 

DollarDog - Velbehag til din hund 

Vores store udvalg af diverse hundesenge og -tæpper gør, at du uden tvivl vil kunne finde det eller de helt rette produkter til netop din hund. Er du dog i tvivl om noget, eller sidder du inde med nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre på enten telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]

Vi byder dig også hjertens gerne velkommen i vores 600 m2 store butik i Helsinge, hvor du kan tage din hund med ind og prøve vores forskellige hundesenge, inden du køber den endelige. Dermed kan du være endnu mere sikker på, at du vil ende ud med det helt rigtige produkt.