Senge

Her på siden finder du et væld af kvalitetsrige og dejlige hundesenge til din bedste ven. Vi hos DollarDog har en bred vifte af forskellige senge, så selv den mest kræsne hund kan få en, der falder i god smag. Du kan nemlig få alt fra flettede hundekurve og huler til lækre senge med blødt fyld hos os. Alle sengene fås naturligvis i flere forskellige størrelser, så enhver hund, stor som lille, kan sove godt. 

Tag et kig i vores hundesenge nedenfor og se, om der ikke kunne være noget for din hund. Vi forhandler senge fra de populære mærker Hunter, Trixie, Mælson, Boony, Cloud7 og Fantail, så du kan være sikker på absolut topkvalitet i forskellige prisklasser. Tilbyd din hund den mest behagelige søvn ved at købe en hundeseng hos DollarDog i dag.

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Bredt udvalg af hundesenge fra Mælson, Hunter, Trixie og mange flere 

Foretrækker din hund at sove i en flettet kurv, skal du helt klart kigge nærmere på de fine kurve fra Boony. De fås i to forskellige varianter, en rund og en firkantet, og fås både til små og store hunde, så ingen skal blive snydt. Cloud7 tilbyder flere forskellige hundesenge, både en flettet kurv kombineret med en seng og en seng lavet af vandskyende og smudsafvisende materiale, så den kan bruges både inde og ude. Begge variationer er naturligvis i topkvalitet.

Fantail tilbyder også hundesenge i allerhøjeste kvalitet, der er lavet af bomuld og har en skridsikker bund. Her får du altså en seng, hvor der hverken er gået på kompromis med komforten eller sikkerheden. Sengene er lavet af memory foam, som de fleste kender fra madrassen i soveværelset, der nænsomt former sig efter hundens krop. Fra Mælson har vi senge, der er foldbare og er hævet fra jorden, hvilket er en fordel for hunde, der sover på kolde gulve. Deres foldbare funktion gør dem også ideelle som rejsesenge. 

Både Hunter og Trixie tilbyder mange forskellige slags senge, så det kan være svært at vælge. Fælles for dem alle er dog, at komforten er i højsædet. Du kan få alt fra kurve og huler til flere forskellige typer senge af det blødeste materiale. Uanset om det er vigtigst for dig, at sengen skulle kunne tages med på farten, eller om materialet skal kunne klare beskidte poter, finder du den rette for dig hos os. 

Hundens gode søvn starter hos DollarDog 

Hos DollarDog har vi alt, til når din bedste ven skal genoplade batterierne efter en lang gåtur eller leg i haven. Vi har nemlig foruden senge også huler, som især er populære hos mindre hunde, da de kan finde tryghed der, når den store verden bliver for overvældende. Se også vores lækre tæpper og puder, som din hund kan tage med ned i sengen og gøre det ekstra komfortabelt. Tæpperne og puderne kan også bruges til at sove på, og de kan tilmed tages med rundt flere steder i hjemmet, så komforten er altid tilgængelig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for hundeseng, der vil være ideel for din hund, vil vi hos DollarDog meget gerne hjælpe dig på vej. Vi kan være dig behjælpelig, hvis du ringer til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriver til vores mail [email protected]. Du har naturligvis også mulighed for at kigge forbi vores butik i Helsinge, hvor du kan tage din hund med. Så kan I prøve jer frem til, hvilken seng der passer bedst. Vi ser frem til at høre fra dig.