Hunderedningsvest

Når menneskets bedste ven kommer nær vand, kan der være mange farer – og dette er uanset om hunden er stor eller lille, en garvet svømmer eller ej. Derfor har vi hos DollarDog et stort udvalg af redningsveste til store og små hunde, så du ikke længere skal være bekymret for at tage din hund med til stranden eller til sejlads.

Selvom din hund måske er en god svømmer, vil den blive træt efter de første minutter i vandet. Med en redningsvest kan din hund svømme længere og mere roligt, da redningsvesten holder hunden oppe i overfladen. Derfor skal din hund ikke bruge nær så mange kræfter på at svømme, hvis den er iført en redningsvest. Redningsvesten giver samtidig hunden en fordel, hvis den af den ene eller anden grund kommer i problemer i vandet. Vores redningsveste er også ideelle til livredning og genoptræning.


 

Læs mere Read Less

2 varer

Faldende orden
pr. side

Redningsveste til både små og store hunde 

Hos DollarDog kan vi tilbyde dig et godt udvalg af redningsveste til hunde i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver smag. Vi har redningsveste fra forskellige brands bl.a. Ruffwear og Trixie. Fælles for alle vores redningsveste er, at de alle lever op til kravet om at være gode og sikre. Vi har desuden også redningsveste til hundeejeren, der nyder at klæde sin hund på i kvalitet og design. Så det er blot op til dig at vælge, hvilken redningsvest din hund skal iklædes.

Alle vores hunderedningsveste har bælte og front, som kan justeres, så de passer til alle hunderacer. Redningsvestene har også alle et robust håndtag på ryggen, som du kan tage fat i og styre hunden i vandet eller løfte hunden op ad vandet. Dette håndtag er en fordel, hvis din hund f.eks. er ved at lære at svømme, eller hvis du har en hund, der er lidt for modig og vil ud på det dybe vand. Vestenes beskyttende bugstykke fordeler din hunds vægt over et stort område og sikrer samtidig, at vesten holdes på plads. Naturligvis har redningsvestene også noget reflekterende materiale på, og nogle har endda 3M-reflekser bag på vesten, som lyser op i mørke.

Uanset hvilken hunderace, du har, kan du være sikker på at finde en hunderedningsvest, der passer til din hund. Ved redningsvestene fra Hurtta kan du under hver af deres redningsveste se et skema, der indikerer hvilke mål hunde typisk har, når de vejer x antal kilo. På den måde kan du se, hvor meget redningsvesten skal strammes på din hund, eller hvis du ikke ved, hvad din hund vejer, kan du finde den korrekte redningsvest ved hjælp af målene. Ved redningsvestene fra Ruffwear og Trixie står der, hvor mange cm redningsvestene er i de forskellige størrelser, så du nemt kan finde den korrekte størrelse redningsvest til din hund.

Find tilbehør til dig og din hund hos DollarDog

Udover vores redningsveste til hunde har vi hos DollarDog også en lang række andet udstyr til transport og sikkerhed af din hund. Vi kan bl.a. tilbyde transportbure til din hund, som kan bruges, når din hund og du f.eks. skal ned til vandet. Med køretur følger også hundetilbehør til bilen som bagsædebetræk til hunden og rampe, så din hund føler sig velkommen i bilen. Dette har vi selvfølgelig også her på vores hjemmeside. Med andre ord har vi altså alt, hvad hjertet begærer, af tilbehør til din hund.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til nogle af vores produkter til hund eller kat, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummeret +45 23 83 71 03 eller via vores mail på [email protected]. Du må også meget gerne besøge os i vores butik i Helsinge – og her kan du naturligvis tage din hund med.