Hunde Redningsvest

Når hunden er i nærheden af vand kan der være mange farer der lurer – også selvom din hund er en god svømmer. Med en redningsvest til din hund kan du gå glad og sikkert med din hund til vandet uden livredder.
 

Hvorfor bruge redningsvest til hund?

Om du skal bruge en redningsvest til svømning, livredning, genoptræning eller til sejlads, så er det vigtigt at have en god og sikker redningsvest på. For selvom din hund sikkert er en god svømmer kan den hurtigt komme i problemer i større vande eller søer med strøm og bølger. En hund svømmer muligvis godt de første minutter, men bliver derefter hurtigt trætte.
Med en redningsvest til din hund giver du den mulighed for at holde sig oven vande ved hjælp af vesten. Din hund skal heller ikke bruge så mange kræfter på at svømme, hvilket giver den langt bedre chancer for at klare sig, hvis den skulle komme i problemer.
 

Redningsvest til hund i flere varianter

De varianter vi har lever begge op til de kravet om at være en god og sikker redningsvest. Dog er der en mærkevareudgave, hvor der er kælet ekstra for kvalitet og design. Bælte og front kan justeres, så redningsvesten kan tilpasses de fleste hunderacer. Ryggen på jakken er udstyret med et robust håndtag, som kan bruges til at styre hunden i vandet eller løfte den op. Det beskyttende bugstykke fordeler hundens vægt over et større område og holder vesten på plads. Det reflekterende materiale og 3M-reflekserne bag på vesten lyser effektivt op i mørke.