Kat Kradsemiljøer

Et kradsetræ er en genial løsning til den legesyge og aktive kat – især for katten, som ikke kommer udenfor. Hos DollarDog forhandler vi en masse forskellige typer kradsemiljøer, så der er helt sikkert et, din kat vil elske. Katten er fra naturens side nysgerrig og aktiv, og derfor er kradsemiljøer det rigtige valg for mange – katte som katteejere. Med et kradsetræ vil du få en aktiveret og glad kat, der både kan få afløb for sin energi og samtidig blive stimuleret.

Kig endelig nærmere på vores brede sortiment af kradsemiljøer her på siden. Er du interesseret i at købe en kradseplade, der blot kan bruges til at kradse på, eller er du ude i et kradsehus eller -træ i forskellige niveauer og med indbygget hule? Uanset hvad finder du et for din kat hos os.

Læs mere Read Less

31 varer

Faldende orden
pr. side

Vi har det ideelle kradsetræ til din kat fra bl.a. Trixie 

Vores udvalg af kradsemiljøer spænder bredt, så vi har helt sikkert et, du er på udkig efter. Størstedelen af vores kradsetræer er fra det populære mærke Trixie, men vi har også nogle fra BEONBREED og Karlie. Fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet og lavet af lækre materialer, som din kat uden tvivl vil elske at boltre sig med.

Ikke to katte er ens, og af samme årsager vil katte have forskellige præferencer, hvad angår kradsetræer. Derfor kan du få et væld af forskellige variationer hos os. Elsker din kat at slænge sig og få nogle gode lure i bløde omgivelser? Så tag et kig på vores kradsemiljøer med indbygget hule eller hyggelige pladser til at sove på, til når katten har leget og været aktiv. Hvis din kat er særligt aktiv, vil kradsetræerne, der har flere niveauer, nok være det rette for din kat. Så hvis dette er tilfældet, kan du kigge nærmere på dem.

Vi forhandler også forskellige former for kradsemåtter og kradsesteder, som er til katte, der kort skal kradse og derefter videre til andre aktiviteter i hjemmet eller måske hellere vil sove andre steder. Køb et kradsemiljø til din kat i dag, så katten kan få stillet nysgerrigheden og samtidig blive stimuleret og aktiveret på bedst mulig vis.

DollarDog dækker dig ind med alt det nødvendige til katte 

Vi hos DollarDog har alt til at aktivere din kat udover kradsemiljøer. Gå på opdagelse i vores udvalg af kattelegetøj, der omfatter bl.a. bolde, drillepinde og forskellige søde plystøjdyr. Der er ikke det, vi ikke har til din kat, og dette gælder naturligvis også foder og kosttilskud, senge og huler samt kattebakker og grus.

Tøv ikke med at ringe til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skrive til vores mail [email protected], hvis du sidder tilbage med undren eller tvivl om noget angående vores kradsemiljøer. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Husk desuden at du også kan besøge os i vores butik i Helsinge, hvor vi står klar til at give råd og vejledning. Her har du naturligvis mulighed for at tage din kat med, hvis du ønsker det.